Lid worden

Wachtlijst Padel en combileden.

Door de enorme groei van ons ledenaantal zijn we op dit moment helaas genoodzaakt om tijdelijk een Padel ledenstop te hanteren. Jij kan je als Padellid of combilid aanmelden en dan word jij op de wachtlijst geplaatst. De ledenadministratie zal contact met jou opnemen zodra jouw inschrijving op de wachtlijst kan worden omgezet naar een actief lidmaatschap. Uiteraard blijft het wel mogelijk je in te schrijven als tennislid van onze vereniging.

Het IVA-certificaat behaal je online via deze link . In drie online modules, afgesloten door een toets, leren je welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe je moet reageren in lastige situaties en vooral hoe je kunt voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen.

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Indien u geen mail bevestiging heeft gehad is u aanmelding niet bij ons binnen gekomen. Let op !! mail kan ook in de spam zitten.
  Verplicht keuze te maken wat van toepassing. Voor privacy policy ga naar http://tcboshoven.nl/ledeninfo/privacy-policy/
 • DD dash MM dash JJJJ
  Het betreft een test van 20 multiple choice vragen en duurt 5 tot 10 minuten. De test is in zoverre simpel, dat bij een fout gegeven antwoord, je meteen een nieuwe poging kunt doen bij diezelfde vraag. Je hebt dus uiteindelijk altijd 20 vragen goed en behaalt dus ook altijd het certificaat. Onderstaand de antwoorden op deze vragen: # Mailadres barverantwoordelijke: henkstribos@home.nl # Naam vereniging: Tennisclub Boshoven # Aangesloten bond: KNLTB # Plaats: Weert # Naam barverantwoordelijke: Henk Stribos
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, bmp, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, bmp, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    LET OP !! Hierboven een recente pasfoto bijsluiten.
    Wij kunnen je hulp goed gebruiken en dat kan iets heel kleins zijn tot aan deelnemen aan een commissie. Geef je keuze hieronder aan en schrijf bij de opmerkingen waar je interesse naar uit gaat dan nemen wij contact met je op.