Whatsapp: met deze weinig bekende tip kun je je berichten in kleur schrijven

Myla Aksentijevic

De Whatsapp-applicatie is een van de meest gebruikte communicatiemiddelen ter wereld. Hiermee kunt u berichten verzenden, foto’s en video’s delen en zelfs gratis bellen via internet. Om uw gebruikerservaring voortdurend te verbeteren, ontdekt u hier een eenvoudige maar weinig bekende tip waarmee u uw berichten in verschillende kleuren kunt schrijven.

Geef uw gesprekken energie met kleur

Wil jij je Whatsapp-gesprekken een boost geven? Waarom probeert u uw berichten niet in meerdere kleuren te schrijven? Dit geeft niet alleen een dynamischer en aantrekkelijker uiterlijk aan uw discussies, maar het kan ook nuttig zijn om bepaalde belangrijke woorden of zinsneden te benadrukken. Door sleutelelementen aan te duiden, gesprekspartners hebben onmiddellijk toegang tot essentiële informatie in de discussiethread.

Laat uw creativiteit de vrije loop:

 • Druk je emoties anders uit: Gebruik kleuren om uw woorden met bepaalde emoties te associëren. Gebruik bijvoorbeeld rood om liefde uit te drukken, groen om hoop te tonen, blauw voor sereniteit, enz.
 • Speel met de codes: Gebruik kleuren om uw correspondenten te verrassen, zoals neonroze om uw autoriteit op een ‘leuke’ manier uit te drukken.
 • Structureer uw teksten: Gebruik verschillende kleuren om het lezen van uw berichten gemakkelijker en leuker te maken, vooral als ze lang of complex zijn.
Lees ook :   WhatsApp: verberg je vergrendelde gesprekken nog beter met deze functie
Whatsapp: met deze weinig bekende tip kun je je berichten in kleur schrijven
Whatsapp: met deze weinig bekende tip kun je je berichten in kleur schrijven

In kleuren schrijven in Whatsapp: snel en gemakkelijk te gebruiken

Om in kleuren te schrijven op WhatsApp, hoef je alleen maar een externe applicatie te downloaden genaamd Stylish Text. Deze app is gratis beschikbaar op Android en iOS en biedt een grote selectie kleurrijke lettertypen die perfect passen in uw Whatsapp-gesprekken. Hier leest u hoe u het moet doen:

Download de Stylish Text-app:

Ga naar de Google Play Store (voor Android-apparaten) of App Store (voor iPhones) en zoek naar “Stijlvolle tekst”. U zult de applicatie gemakkelijk herkennen dankzij het pictogram dat veelkleurige letters voorstelt die het woord “FREE” vormen. Klik vervolgens op “Installeren” en wacht tot de download is voltooid.

Configureer uw tekst vanuit de applicatie:

 1. Open de Stylish Text-app: Eenmaal geïnstalleerd, start u Stylish Text. Op het startscherm ziet u verschillende tabbladen waarmee u toegang krijgt tot de verschillende soorten tekstontwerpen die door de app worden aangeboden.
 2. Selecteer uw voorkeuren: In deze tabbladen kiest u het gewenste ontwerp en de kleur door erop te klikken. In het onderste menu kunt u ook bepaalde opties configureren, zoals tekengrootte, afstand tussen letters, enz.
 3. Stel uw tekst samen: Voer uw bericht bovenaan het scherm in. Het wordt dan weergegeven met de opmaak en kleur gekozen in het onderstaande voorbeeldgebied.
 4. Kopieer uw gekleurde inhoud: Druk op de knop “Kopiëren” om de opgemaakte tekst op te slaan.
Lees ook :   4 onwaarschijnlijke maar effectieve tips om de snelheid van je wifi-verbinding te verhogen

Voeg uw kleurrijke tekst toe aan uw Whatsapp-gesprek:

Alles staat klaar om wat vreugde te brengen in je Whatsapp-berichten! Volg deze eenvoudige stappen:

 1. WhatsApp openen: Open de app op uw smartphone.
 2. Selecteer een gesprek: Zoek de discussie waarin u uw gekleurde tekst wilt insluiten en klik erop.
 3. Plak je bericht: Houd in het gebruikelijke invoergebied ingedrukt en selecteer vervolgens ‘Plakken’. Uw gekleurde tekst uit Stylish Text verschijnt dan in de discussiethread.
 4. Versturen: Om het verzenden van uw kleurenbericht af te ronden, hoeft u alleen maar op de verzendknop te drukken.

Dankzij deze makkelijk te doen tip val je dus op met berichten met een innovatief ontwerp, zowel in je persoonlijke als professionele gesprekken. Markeer enkele belangrijke informatie of personaliseer eenvoudigweg uw berichten om uw huidige stemming weer te geven. Creëer een unieke gebruikerservaring met Stylish Text en fleur uw gesprekken op Whatsapp op.

Startpagina » Blog » Whatsapp: met deze weinig bekende tip kun je je berichten in kleur schrijven