Voorjaarscompetitie Jeugd

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Graag willen wij vanuit de jeugdcommissie een update geven aangaande de competitie voor jeugd. Het inschrijf/opgeef moment is weer in zicht voor de voorjaarscompetitie. Wij hopen dat elk jeugdlid inschrijft! Er zijn een tweetal soorten competities voor de jeugd (maar ze zijn altijd op zondag):

1.           De eerste in Tenniskids competitie (bij ons bekend als Rood, Oranje en Groen)

2.           De tweede is de reguliere competitie (bij ons bekend als 11-14 jaar

junioren + 14-17 jaar junioren (Geel)

Speeldata klik hier

VCL & VTL-Jeugd:

Om het groeiende aantal jeugdspelers die meedoen aan de competitie te kunnen bijbenen is er in overleg met het bestuur van onze vereniging de beslissing en budget gekomen om te investeren in VCL-ers (VCL = Verenigingcompetitieleider).

Niet alleen bij de senioren Tennis en de Padel zien we dat deze functie wordt uitgebreid, maar vanaf het voorjaar 2023 en het traject dat daar aan vooraf gaat wordt er door de jeugdcommissie hier in geïnvesteerd.

De nodige cursussen, trainingen en examens worden door de jeugdcommissie op dit moment ingezet en afgerond. Vanaf 2023 kunnen meerdere leden van de commissie, ondersteunend en actief competitiedagen organiseren voor de wedstrijddagen met Rood en Oranje. Daarnaast zijn de training en cursussen tot VCL en Verenigingstoernooileider (VTL) gaande waardoor wij straks als jeugdcommissie een 2 personen extra hebben voor VCL-jeugd.

Met dit team van 3 personen kunnen wij dan allen de voorkomende werkzaamheden voor de competities regelen voor onze jeugd. Het team voor VCL-jeugd TPC Boshoven zal bestaan uit: Suzette van Boxtel, Mickey Senden en André Engelman. Vóór vragen betreffende competitie kan je vanaf vandaag terecht bij dit team!

Inschrijven:

Dit kan tot en met 20 december 2022 via deze link. klik hier
Zijn er vragen, stuur dan een e-mail naar jeugd@tpcboshoven.nl of neem contact op met Suzette, Mickey of André

Met een sportieve groet,
De Jeugdcommissie