Volle maan van 28 oktober 2023: 3 Chinese tekens zullen de trillingen ervan zegenen, wat hen de komende weken geluk zal brengen

Myla Aksentijevic

Daar Volle maan van 28 oktober 2023 is een astrologische gebeurtenis waar astrologieliefhebbers reikhalzend naar uitkijken. Deze volle maan, die zal vallen ZATERDAG, belooft geluk te brengen aan bepaalde tekens van de Chinese dierenriem. In dit artikel zullen we de positieve effecten van deze volle maan op drie Chinese tekens in het bijzonder onderzoeken. Dus, bent u klaar om erachter te komen of uw bord een van de gelukkigen is?

De Draak: een Chinees teken in de spotlight

Dynamisch en creatiefis de Draak een teken van de Chinese dierenriem dat macht, autoriteit en wijsheid vertegenwoordigt. Het is daarom geen grote verrassing dat inwoners van dit teken gezegend zullen worden door de trillingen van de volle maan op 28 oktober 2023.

Professionele uitbreiding dankzij de volle maan

Door gebruik te maken van de welwillendheid van de maan, zal de Draak er inderdaad voordeel uit kunnen halen vermogen om op te vallen om nieuwe professionele kansen te grijpen of hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Als je geboren bent onder het teken van de Draak, aarzel dan niet om initiatieven te nemen, want die kunnen met succes worden gekroond.

Lees ook :   Explosie van geldgeluk voor deze sterrenbeelden dankzij de conjunctie van de maan en Saturnus

Liefde lacht op Draken

Maar dat is niet alles ! Deze volle maan kan ook liefdesgeluk brengen aan degenen die onder de Draak zijn geboren. Alleenstaanden zullen hiertoe beter in staat zijn hun zielsverwant ontmoetenterwijl koppels hun unie zullen consolideren dankzij speciale momenten die ze samen doorbrengen.

De Os: een Chinees teken dat welvaart uitstraalt

Nog een teken dat de voorkeur geniet van de volle maanoktober, de Os, symbool van rijkdom en stabiliteit. Mensen die onder dit teken zijn geboren, zullen kunnen profiteren van maantrillingen om hun energie beter te kanaliseren en hun doelen te bereiken.

Een regen van financiële zegeningen

Vooral de Ossen zullen een goede kans hebben om financieel een voorspoedige periode te beleven. Of het nu gaat om een ​​promotie, een loonsverhoging of een verstandige investering, moeilijk einde van de maand zou voor deze inboorlingen niet langer op het programma moeten staan.

Volle maan van 28 oktober 2023: 3 Chinese tekens zullen de trillingen ervan zegenen, wat hen de komende weken geluk zal brengen
Volle maan van 28 oktober 2023: 3 Chinese tekens zullen de trillingen ervan zegenen, wat hen de komende weken geluk zal brengen

Gezondheid centraal

Tenslotte kan de volle maan van 28 oktober 2023 ook bijdragen aan het versterken van de lichamelijke en geestelijke gezondheid Buffels. Het zal dan belangrijk voor hen zijn om de tijd te nemen om hun batterijen op te laden en ervoor te zorgen dat ze een gezonde en evenwichtige levensstijl aannemen om deze positieve dynamiek te behouden.

Lees ook :   De Nieuwe Maan van 13 december brengt financieel geluk en romantisch avontuur voor deze 4 tekens van de dierenriem

Het paard: een Chinees teken dat galoppeert naar geluk

Het laatste Chinese teken dat gezegend werd door de trillingen van de volle maan van oktober, het Paard, vurig en onafhankelijk, kan erop rekenen dat deze astrologische gebeurtenis hem geluk en voorspoed zal brengen.

Onfeilbare vastberadenheid

Paardeninboorlingen zullen inderdaad bezield worden door een nieuwe energie waardoor ze alle uitdagingen willen aangaan. Deze mensen willen zichzelf graag overtreffen, daar krijgen ze alle kansen toe hun dromen en ambities met elkaar te verzoenen met succes in deze periode.

Harmonieuze sociale relaties

Bovendien zal deze volle maan paarden in staat stellen hun vriendschappelijke en familiebanden te versterken. Door blijk te geven van een groot gevoel van luisteren en empathie, zullen ze in staat zijn om een ​​klimaat te creëren dat bevorderlijk is voor delen en gezelligheid om hen heen.

Hoe profiteer je van de voordelen van deze volle maan?

Als u een van de gelukkigen van de Chinese dierenriem bent, volgen hier enkele tips om het meeste uit maanenergieën te halen:

  • Leef in het moment: leer van elk moment te genieten en aarzel niet om waar mogelijk uit je comfortzone te stappen.
  • Wees alert op de mensen om je heen: luister aandachtig naar de behoeften van je naasten en bied hen indien nodig je hulp aan.
  • Bereid je voor om de kansen te grijpen die zich voordoen: heb vertrouwen in jezelf en aarzel niet om berekende risico’s te nemen.
Lees ook :   Kan de maan onze slaap echt beïnvloeden? Dit is wat de wetenschap onthult

Hoe dan ook, de volle maan op 28 oktober 2023 zal ongetwijfeld een emotionele tijd zijn voor deze drie Chinese tekens. Of je nu een draak, os of paard bent, deze volle maan belooft geweldige verrassingen!

Startpagina » Blog » Volle maan van 28 oktober 2023: 3 Chinese tekens zullen de trillingen ervan zegenen, wat hen de komende weken geluk zal brengen