Van 23 tot 29 oktober 2023 worden 4 tekens van de dierenriem op zijn kop gezet door de opkomst van de volle maan

Myla Aksentijevic

Elke maand is de Volle Maan een opmerkelijk fenomeen dat fascinatie en verbazing opwekt, vooral als het een aanzienlijke invloed op ons leven uitoefent. Van 23 tot 29 oktober 2023 zullen vier tekens van de dierenriem deze kracht vooral voelen komen van de opkomende volle maan, op 28 oktober 2023. Laten we samen ontdekken welke tekens het betreft en hoe zij deze grote energetische omwenteling zullen ervaren.

Ram: uitdagingen die moedig onder ogen moeten worden gezien

Het eerste teken dat door deze opkomst van de Volle Maan wordt beïnvloed, is de Ram. Onder invloed van deze energie zullen mensen die onder dit teken geboren zijn, met uitdagingen te maken krijgen waarvoor ze al hun kracht en moed zullen moeten inzetten. Gedurende deze periode zal hun vastberadenheid op de proef worden gesteld, maar zullen ze de kans krijgen om hun kracht en vechtlust te tonen.

Lees ook :   Explosie van geldgeluk voor deze sterrenbeelden dankzij de conjunctie van de maan en Saturnus

Lopende projecten vinden hun weg

Ram kon ook enkele van hun projecten tot bloei zien komen tijdens deze week, op zijn kop gezet door de Volle Maan. Situaties die al lange tijd vastzitten, kunnen eindelijk verbeteren en nieuwe professionele of persoonlijke perspectieven bieden. Het is daarom passend dat de betrokkenen niet aarzelen om afgemeten risico’s te nemen en hun energie te steken in het verwezenlijken van hun ambities.

Kanker: een periode van introspectie

Gevoelig van aard, het teken van Kanker zal ook worden beïnvloed door de opkomst van de Volle Maan in oktober 2023. Individuen geboren onder dit astrologische teken beginnen dan een behoefte aan introspectie te krijgen, wat hen zal uitnodigen om na te denken over hun huidige situatie en over wat ze werkelijk willen.

Van 23 tot 29 oktober 2023 worden 4 tekens van de dierenriem op zijn kop gezet door de opkomst van de volle maan
Van 23 tot 29 oktober 2023 worden 4 tekens van de dierenriem op zijn kop gezet door de opkomst van de volle maan

Balans vinden door op jezelf te focussen

De invloed van de Volle Maan zal Kreeft in staat stellen zich bewust te worden van bepaalde waarheden die in zichzelf verborgen zijn, of het nu gaat om onderdrukte gevoelens of eenvoudigweg onuitgesproken verlangens. Deze week van verhoogde energie zal hen helpen de balans op te maken van hun relaties met anderen en het noodzakelijke evenwicht te vinden tussen voor zichzelf opkomen en het handhaven van harmonie in de uitwisselingen.

Lees ook :   5 astrologische tekens die van 4 tot 10 december 2023 geluk zullen hebben met geld

Weegschaal: keuzes die je moet maken

Degenen die geboren zijn onder het teken van Evenwicht zullen ook hun leven enigszins op zijn kop zien staan ​​door deze opkomende volle maan. Voor degenen die onder dit teken zijn geboren, zal het vooral te maken hebben met delicate keuzes, zowel professioneel als persoonlijk.

Herbevestiging van persoonlijke waarden en prioriteiten

Weegschalen zullen tijdens deze week onder invloed van de Volle Maan moeten beslissen en bepalen wat hun prioriteiten zijn. Door voor hun overtuigingen uit te komen en rekening te houden met hun persoonlijke ontwikkeling, krijgen deze mensen de kans om zich makkelijker te laten gelden in lastig te hanteren situaties.

Steenbok: een wind van vernieuwing

Eindelijk het teken van Steenbok zal ook worden beïnvloed door de opkomst van deze Volle Maan in oktober 2023. Individuen die onder dit teken geboren zijn, zullen een dwingende behoefte voelen aan verandering, nieuwigheid en zelfverbetering.

Ontdekking van het onbekende en openstaan ​​voor de wereld

Met de energie die vrijkomt bij deze Volle Maan kunnen Steenbokken nieuwe projecten starten, van omgeving veranderen of zelfs verrijkende ontmoetingen maken. Deze omwenteling biedt hen een unieke kans om uit hun comfortzone te stappen en de verandering die zich aandient enthousiast te verwelkomen.

Lees ook :   Succes op financieel gebied: 5 sterrenbeelden profiteren van het einde van de herfst van 2023 om hun doelen te bereiken

Hoe kunnen we deze periode van onrust ondersteunen?

Voor elk teken volgen hier enkele tips die u kunnen helpen het beste uit deze turbulente week te halen:

  • Neem de tijd: Gun uzelf een paar momenten om alleen te zijn en na te denken over uw gevoelens over de huidige gebeurtenissen.
  • Je emoties uiten: houd niet alles voor jezelf, deel je gevoelens en zorgen met mensen in je omgeving die je kunnen steunen.
  • Laat het los: accepteer dat je over sommige dingen geen controle hebt en concentreer je op de gebieden van je leven waarop je actie kunt ondernemen.
  • Om positief te blijven: Houd er rekening mee dat, hoewel er uitdagingen in het verschiet liggen, deze tijd ook een kans kan zijn voor persoonlijke groei en vernieuwing.

Kortom, de opkomst van de Volle Maan op 28 oktober 2023 zal een uitzonderlijk moment zijn voor individuen die getroffen worden door deze emotionele, relationele en professionele omwentelingen. Laat iedereen zich bewust worden van de kansen die zich in deze periode voordoen, laat blijk geven van aanpassingsvermogen en verwelkom de op handen zijnde veranderingen.

Startpagina » Blog » Van 23 tot 29 oktober 2023 worden 4 tekens van de dierenriem op zijn kop gezet door de opkomst van de volle maan