Training voorjaar 2021 start 1 maart

Voorjaarstrainingen 2021

Vanaf 1 maart starten we weer met de nieuwe trainingscyclus.

Update 19 februari: in de huidige status van de Corona maatregelen zal het niet mogelijk zijn om de trainingen voor senioren in te vullen op dezelfde manier zoals we altijd gedaan hebben.
Met de huidige avondklok en maximaal twee seniorleden per baan is de huidige opzet niet mogelijk. Dit kan dus ook mogelijk invloed hebben op de voorjaarstraining cyclus.

Voor de trainingen van junioren zijn de huidige Corona beperkingen niet van toepassing.

Volgende week dinsdag 23 februari is er een nieuwe persconferentie van de Nederlandse regering. TC Boshoven zal de nieuwe richtlijnen afwachten en daarna bekijken hoe de trainingen aangeboden kunnen worden.

Onderstaand de trainingsdagen voor de junioren en senioren.

JUNIOREN

Kosten voor de 15 lessen: max 6 pers € 125, max 8 pers € 90


Kosten voor de 15 lessen: max 4 pers € 195, max 6 pers € 132,50

Corona avondklok:

Aangezien we gedurende de avondklok slechts tot 20:30 kunnen spelen, zullen we in deze periode de trainingen van 21:00 op een ander moment spelen.
Aangezien we gedurende de avondklok slechts tot 20:30 kunnen spelen, zullen we in deze periode de trainingen beperkten tot 45 minuten. Zodoende kunnen we in de avondklok periode zoveel mogelijk groepen de kans geven om te trainen. We zullen communiceren zodra we terug kunnen naar regulieren planning.