Oude kleding in groene kledingcontainer

Menigeen heeft wel de groene KICI kledingcontainer op ons tennispark zien staan. Wie daar zijn oude kleding ingooit, steunt onze vereniging. Want een deel van de opbrengst (€ 0,15 per kilo) gaat rechtstreeks naar onze clubkas. Ook niet leden kunnen gebruik maken van deze kledingcontainer. Hoe meer hoe beter!

Wat mag er in de container?

Alle producten van textiel; Denk hierbij aan kleding of schoenen, maar bijvoorbeeld ook aan handdoeken, theedoeken, washandjes, dekbedhoezen of gordijnen en vitrage. Ook knuffels mogen gedoneerd worden.

Graag rekening houden met de volgende punten:

  • Schoon en niet verontreinigd
  • Schoeisel per paar gebonden
  • Aanbieden in gesloten zak
  • Vuilniszakken niet helemaal vullen, want anders passen deze niet door de opening van de container

Een ander deel van die opbrengst gaat bovendien naar een ander goed en sportief doel: het Fonds Gehandicaptensport. Deze organisatie zet zich in om regelmatig sporten ook voor gehandicapten mogelijk te maken. Want hierdoor krijgen ze de extra kracht en behendigheid die ze nodig hebben om fit te blijven en te kunnen functioneren.

Fonds Gehandicaptensport stelt subsidies beschikbaar aan sportorganisaties voor de vaak kostbare, aangepaste faciliteiten of voor extra begeleiding. En dus ook een deel van de opbrengsten van de kleding die wordt ingeleverd zijn hiervoor bestemd. Dus doe mee en dien twee goede doelen tegelijk: het spekken van onze clubkas én geld voor gehandicaptensport!