KNLTB Tennis Najaarscompetitie 2023

De inschrijving voor de KNLTB Najaarscompetitie 2023 is vanaf nu weer mogelijk. De tennis competitie start op 11 september. Voor alle speeldata klik hier. Inschrijving dient uiterlijk 25 mei te zijn ontvangen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Let erop dat je deze ontvangen hebt. Inschrijving dient plaats te vinden via een mail naar tc@tpcboshoven.nl en kan per team of individueel plaats vinden.

Geef hierbij naam, huidige speelsterkte en bondsnummer door.

Voor het aanbod klik hier. Bij TPC Boshoven bieden we donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag als competitiedagen aan. Er zijn vijf speeldagen in alle competities.

De technische commissie zal bij de samenstelling van teams de volgende uitgangspunten hanteren.

  1. Je kunt je opgeven als team of als individu.
  2. Spelers die zich individueel opgeven worden voor zover mogelijk geplaatst bij een team van vergelijkbare speelsterkte (voor enkel en dubbel).
  3. Wanneer jij je opgeeft voor de competitie gaat de TC ervan uit dat je op de door jouw gekozen dag in principe vrijwel alle speeldagen beschikbaar bent.

Je kunt je ook opgeven als reserve. Deze spelers worden als eerste benaderd wanneer een vaste teamspeler verhinderd is. Hierbij wordt wel gekeken door de TC of de reserve volgens de KNLTB-regels mag spelen in een team en voldoende niveau heeft om te kunnen invallen.

Voor eventuele verdere vragen over de competitie kunnen jullie terecht bij de competitie leiders:

Tanja Kools                 tel: 0641831646

Raymond Nuijens       tel: 0611344269

Bernard Padberg        tel: 0611244379

De technische commissie