Tennis training

 

Training TML    

Beste ouders en spelers,

Je hebt nu de mogelijkheid om je aan te melden voor de tennistrainingen
we starten na de carnavalsvakantie 2023.


De aanmeldingsformulieren zijn vernieuwd.

Hierdoor ontvangen wij informatie die voor ons heel belangrijk is om alles in goede orde op te maken en te controleren. Het rekening nummer wordt gebruikt voor eventuele controle, als wij deze in onze administratie niet kunnen plaatsen doordat er bijvoorbeeld een andere achternaam als rekeninghouder vermeld staat dan de deelnemer. Zo kunnen we nog efficiënter werken en hoeven we hopelijk niet veel navraag meer te doen. Vandaar de nadere toelichting.

Inschrijving training tennis is mogelijk tot en met 20 januari 2023 via:

  • Junioren via deze hier
  • Senioren via deze hier


Wij kijken uit naar de aanmeldingen en het nieuwe seizoen.
Mochten er nog vragen zijn kun je ons altijd benaderen via onderstaand e-mail adres.

Om tennisles te kunnen volgen dien je lid te zijn of worden van TPC Boshoven en de contributie (zie ledeninfo) betaald hebben.

Tennis Management Limburg. Website: www.tm-limburg.nl/

Vragen over training; Mail naar: tcboshoven.trainingen@gmail.com

Contactpersonen:
Bianca Burhenne         Yannick Quaedvlieg
Trainers:

 

  • Ruud Pleunis
  • Yannick Quaedvlieg
  • Natascha Kennis

     

===================================================================
 
Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend
 
Een groot deel van onze jeugdleden trainen fanatiek en spelen vaak met veel plezier in de competitie. Als Jeugdcommissie willen we een stimulans bieden zodat de jeugd nog vaker gaat spelen. Ook in 2023 zullen we vanaf 10 januari weer elke zondagochtend tussen 9:30 en 10:30/11:00 voor alle jeugdleden een open inloop tennis organiseren. Op zondagen waarop er competitie gespeeld wordt laten we jullie weten dat we die dag niet zullen spelen. Dit zal een mix zijn van trainingsoefeningen, spelvormen en onderlinge partijtjes. De leiding is in handen van een of meerder seniorleden, waarbij de spelvreugde voorop staat en we hopelijk nog wat tips over kunnen brengen. Inschrijven is niet nodig. De zondagen dat je wilt spelen ben je gewoon om 9:30 aanwezig (wel graag op tijd). Deelname is gratis. Ben je nog geen 16 en wil je graag eens komen proberen? Je bent van harte welkom om mee te komen spelen, we zorgen wel dat we een racket voor je hebben. Na vijf inlooptrainingen en twee oefenlessen van onze gecertificeerde tennistrainers vinden we het leuk als je ervoor kiest lid te worden bij TPC Boshoven Tot zondag! Indien  uw kind na het volgen van de kennismakingslessen toch besluit te stoppen dient u vóór 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar: jeugd@tpcboshoven.nl