Tennis training

Training TML    

Tennis Management Limburg. Website: www.tm-limburg.nl/

Vragen over training; Mail naar:tcboshoven.trainingen@gmail.com

Najaarstrainingen tennis 2021

Onderstaand de trainingsdagen van het najaar 2021.

Om tennisles te kunnen volgen dien je lid te zijn of worden van TC Boshoven en de contributie (zie ledeninfo) betaald hebben.
Padeltraining 2021

Wanneer
De lessen worden gegeven door padeltrainer Ruud Pleunis van Tennis Management Limburg.

Vanaf 14 oktober starten we met een nieuwe sessie van 5 padellessen. De lessen zijn op donderdagavond tussen 17.00 en 22.00 uur.

                                 Lesdagen padel
Donderdag 14-okt 21-okt 28-okt 4-nov 11-nov

Kosten
De kosten bedragen € 75,- voor 5 lessen van 60 minuten in een groep van 4 personen.
De lessen zijn alleen toegankelijk voor padelleden van TC Boshoven.
Nadat de inschrijving is gesloten, hoor je zo snel mogelijk meer over jouw indeling.

Padelracket kunt u huren bij de vereniging voor € 12,50 voor de 5 lessen. Als U na de trainingssessie een Padelracket bij POSNO-SPORT koopt dan krijgt U de huur van €12,50 aan korting.

Aanmelden
Aanmelden voor de 3e sessie kan tot maandag 30 september. Dit kan via deze link: Inschrijven padeltrainin

Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend

Een groot deel van onze jeugdleden trainen fanatiek en spelen vaak met veel plezier in de competitie. Als Jeugdcommissie willen we een stimulans bieden zodat de jeugd nog vaker gaat spelen.

Ook in 2021 zullen we vanaf 10 januari weer elke zondagochtend tussen 9:30 en 10:30/11:00 voor alle jeugdleden een open inloop tennis organiseren. Op zondagen waarop er competitie gespeeld wordt laten we jullie weten dat we die dag niet zullen spelen. Dit zal een mix zijn van trainingsoefeningen, spelvormen en onderlinge partijtjes. De leiding is in handen van een of meerder seniorleden, waarbij de spelvreugde voorop staat en we hopelijk nog wat tips over kunnen brengen. Inschrijven is niet nodig. De zondagen dat je wilt spelen ben je gewoon om 9:30 aanwezig (wel graag op tijd). Deelname is gratis.

Ben je nog geen 16 en wil je graag eens komen proberen? Je bent van harte welkom om mee te komen spelen, we zorgen wel dat we een racket voor je hebben.

Na vijf inlooptrainingen en twee oefenlessen van onze gecertificeerde tennistrainers vinden we het leuk als je ervoor kiest lid te worden bij TB Boshoven

Tot zondag!

Indien  uw kind na het volgen van de kennismakingslessen toch besluit te stoppen dient u voor 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar: jeugd@tcboshoven.nl

Contactpersonen:

 Bianca Burhenne         Yannick Quaedvlieg

Bianca TML Yannick TML             

Trainers:

  • Ruud Pleunis
  • Yannick Quaedvlieg
  • Natascha Kennis