Klaverblad Boshoven Open Toernooi

Klaverblad Boshoven Open 2022 Tennis & Padel

Vanaf 23 t/m 31 juli is ons jaarlijkse Klaverblad Boshoven Open tennis- en padel toernooi bij onze vereniging. Hier doen spelers aan mee van alle niveaus van zowel TPC Boshoven als andere verenigingen.

Dit jaar zullen we voor het eerst naast tennis ook padel gaan spelen. Als je mee doet, wordt je ingedeeld in een poule met gelijkwaardige tegenstanders en zul je een paar wedstrijden in die week spelen.
Het toernooi is een jaarlijkse happening waarbij gezelligheid en strijden voor de winst worden gecombineerd.

We willen er samen met jullie voor zorgen dat ook het padeltoernooi een jaarlijks terugkerende activiteit wordt. We hebben al redelijk wat inschrijvingen binnen, maar zitten nog zeker niet vol.

Jij doet toch ook mee?! Schrijf je nu in via onderstaande link:
Klaverblad Boshoven Open 2022 Tennis & Padel | MijnKNLTB (toernooi.nl)

De coverband NO WAY OUT zal op vrijdagavond 29 juli op de feestavond van ons Klaverblad Boshoven Open een uitgebreid live optreden verzorgen op ons park. De vijf bandleden staan garant voor een lekker avondje rocken en swingen. https://www.nowayout.nl/Iedereen is van harte welkom en we willen er samen met jullie een fantastische en gezellige avond van maken. Entree is voor iedereen gratis en je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging.

FOTO’s toernooi per dag:

Finaledag; 31 juli 2022

Feestavond; 29 juli 2022

Dag 6; 28 juli 2022

Dag 5; 27 juli 2022

Dag 3; 25 juli 2022

Dag 2; 24 juli 2022

Dag 1; 23 juli 2022