Speciale ALV i.v.m. Padelbanen

Beste TC Boshoven leden,

Op 8 november 2019 hebben we via een speciale ALV goedkeuring gegeven aan de het initiatief om 2 padelbanen aan te leggen. Bij het uitwerken en het in gang zetten van de uitvoering zijn we echter op een aantal zaken gestoten die het uitvoeren van de plannen niet haalbaar maken, binnen gestelde (financiële) planning. Vandaar dat de Padel Commissie door het bestuur gevraagd is om tot een nieuw voorstel te komen om alsnog de aanleg van 2 padelbanen te realiseren. Het aangepaste voorstel wordt nu opnieuw aangeboden aan de leden voor een stemming.

Een andere uitdaging waar we mee te maken hebben is het Corona virus. Hierdoor is het organiseren van een nieuwe ALV-bijeenkomst niet mogelijk en niet wenselijk. Aangezien de plannen al vertraging hebben opgelopen wil het bestuur de besluitvorming via de ALV niet uitstellen tot na versoepeling van de Corona maatregelen. Binnen de gestelde regels zullen we deze vergadering en besluitvorming in digitale vorm organiseren.

Stap 1. (Start vandaag tot vrijdag 27-nov) De informatie over het nieuwe Padel voorstel is in een de vorm van een filmpje te zien. Zorg ervoor dat je computer is aangesloten aan het internet en dat het geluid aanstaat voor de toelichting. Het filmpje is beschikbaar door de klikken via de volgende link: Zie Nieuwsbrief

Lukt het niet om het filmpje te starten? Stuur een mail naar bestuur@tcboshoven.nl  

Stap 2. (Start vandaag tot vrijdag 27-nov) Onder de video is het mogelijk om een vraag te stellen. Klik daarvoor op de tekst “Voeg een openbare reactie toe…” en schrijf je vraag. De Padel Commissie zal minimaal dagelijks de pagina bezoeken om alle vragen te beantwoorden. Het antwoord komt dan direct onder je vraag. De vragen en antwoorden zijn voor iedereen zichtbaar, je kunt daar dus ook weer op reageren. Wil je liever je vraag via een email stellen, of wil je geen Google account aanmaken? Stuur dan een mail naar bestuur@tcboshoven.nl 

Stap 3. (Maandag 30-nov 19:30) In een digitale vergadering zal de Padel Commissie het plan nogmaals presenteren en de reeds gestelde vragen behandelen. Zowel vragen die op de pagina staan als vragen die via de email zijn binnengekomen zullen daar besproken worden. Het is ook nog mogelijk om nieuwe en aanvullende vragen te stellen. De uitnodiging voor deze digitale vergadering zal later via de mail verzonden worden.

Stap 4. (Start maandag 30-nov, direct na de ALV vergadering tot woensdag 2-dec 19:00) Elk lid zal via de email een bericht ontvangen om zijn/haar stem uit te brengen. In de email staat een link naar een pagina om te stemmen. Er is maar een stem per lid mogelijk, de uitgebrachte stem wordt per email bevestigd. Na het uitbrengen van je stem kun je deze niet meer aanpassen. Een stem die niet voldoet aan de gestelde criteria is een ongeldige stem.

Stap 5. (Woensdag 2-dec 20:00) De uitslag van de ALV stemming zal op de TC Boshoven website, via een nieuwsbrief en op de pagina van het Padel Filmpje bekend worden gemaakt.

Wij vertrouwen erop dat we op deze manier iedereen kunnen informeren en tot een goede (en spoedig) besluit kunnen komen. Vragen en opmerkingen over deze procedure zijn welkom via: bestuur@tcboshoven.nl en zullen binnen bovenstaande stappen aan alle leden teruggekoppeld worden.

Met sportieve groet,

Het bestuur & Padel Commissie van TC Boshoven.