Slotactiviteit jeugd

Beste Jeugdleden,
Het tennisseizoen 2018 zit er al weer bijna op. Het was een jaar met een hoop leuke momenten om op terug te kijken. Wat dachten jullie van jullie fantastische inzet en sportief spel tijdens de Kia World Tour wedstrijden. We konden wel zien dat jullie hard getraind hebben! Of de leuke toernooien waar jullie aan mee konden doen. Het Puk-en-Muk-toernooi, waar jullie vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes of buren voor hebben opgetrommeld. Die dan trouwens ook met veel plezier met jullie meespeelden. En natuurlijk het uitje naar Jump XL in Eindhoven. Wat een gezellige dag was dat!
Zo’n leuk jaar willen we natuurlijk net zo leuk afsluiten! Daarom hebben we 3 november een supergezellige slotactiviteit gepland. Jullie zijn van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur. Als jullie voor warme tenniskleding, je racket en een goed humeur zorgen, zorgen wij voor de rest!

Dus even kort samengevat:
Wat: Slotactiviteit
Wanneer: 3 november
Hoe laat: 19.00 – 21.00 uur
Waar TC Boshoven
Meenemen: een goed humeur en uiteraard je racket.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat iemand er niet bij zou zijn, maar laat je voor de zekerheid even voor 27 oktober a.s. weten dat je komt?

Tot 3 november!

Groetjes,

De Jeugdcommissie