Padel Zaterdagmidag Toss-middag

Periode: 2 oktober t/m 18 december

Tijd:  Zaterdagmiddag van 13.00-15.00 uur. Twee banen worden geblokt.

Je dient padellid van onze verening te zijn om aan deze activiteit te kunnen deelnemen.

Aanmelden: 
Elke week kun je je na afloop van de Toss-Middag via de website aanmelden. Wanneer er 16 aanmeldingen zijn stopt de inschrijving.  

Meebrengen:  
Je KNLTB-pasje. Je speelt met eigen ballen en racket.

Indeling wedstrijden:
Bij aanvang worden alle pasjes gehusseld. De eerste acht spelers kunnen de eerste wedstrijd spelen. Na 30 minuten de volgende 8.  Daarna worden de pasjes van de eerste wedstrijd weer gehusseld. Enz.  Op deze manier wacht je hooguit een half uur. Een en ander is afhankelijk van aantal deelnemers. Kan steeds ter plekke bekeken worden.

Begeleiding:    
De eerste twee weken is Geer van de padelcommissie aanwezig en neemt de leiding. Daarna regelt iemand van de deelnemers het voor die dag.

Doel:                    
Door de grote instroom zijn er veel nieuwe leden. Een ideale manier om met andere spelers kennis te maken.

Niveau:
In deze periode wordt nog geen indeling op niveau gemaakt. Wanneer blijkt dat er animo voor een toss-middag is, kunnen we als vervolg twee tijden plannen en meer op niveau gaan werken.

Kantine:
De kantine is niet geopend.

Afmelden:
Heb je je aangemeld en je kunt plotseling toch niet… graag even melden. Dan kan iemand anders nog komen.  geer@vddungen.eu

Slecht weer:
In deze periode is er altijd kans op regen. Er zal geen centrale afmelding plaatsvinden. Schat zelf in of je dan wel of niet gaat.

Regels:
Tossen begint klokslag 13.00 uur. Vooraf inspelen is geen probleem. Maar dat wil niet zeggen dat je met die spelers vanaf 13.00 uur kunt doorspelen. Elke ronde duurt 30 minuten. Bij uitloting voor een ronde, wordt degene die uitgeloot is de volgende ronde geplaatst . Degene die die dag het tossen verzorgt bewaakt ook de tijd.

De padelcommissie wenst jullie veel plezier.