Verslag Openeningstoernooi 3 APRIL

Afgelopen zondag werd door de technische- en padelcommissie het openingstoernooi georganiseerd. Met een voorjaarszonnetje aan de hemel beloofd het een mooie dag te worden. Er hadden zich maar liefst 38 padel en tennisleden ingeschreven. De organisatie was uitermate content met deze mooie opkomst. Om 11:00 uur wordt er gestart met de wedstrijden. Maar vooraf werden de aanwezige door de voorzitter geïnformeerd over het plotseling overlijden van ons padel-en tennislid Nicolette van Kleef. Er was een moment van gepaste stilte.

Er was door de organisatie een mooi en uitdagend schema gemaakt zodat iedereen zo’n 5 a 6 partijtjes kon spelen van 30 minuten. In de lunchpauze werden de deelnemers getrakteerd op een lekker kopje soep en broodjes. Complimenten voor deze zeer gewaardeerde lekkernij.

Om 16:00 uur waren de laatste wedstrijden gespeeld en werden de nrs. 10-20-30 in de ranking gehuldigd met een zeer toepasselijk voorjaars bloemstuk.
Aansluitend was het nog gezellig aan de bar. Dus een zeer mooie activiteit en met name dank aan Karin Aquina en Ruud van Cuijk voor de geweldige organisatie.
Onderstaand een aantal foto’s die met een smartphone gemaakt zijn dus de kwaliteit is niet echter super

Beste Tennis- en Padelleden,

Op zondag 3 april wordt er het Tennis- en Padelopeningstoernooi gehouden.

Iedereen die senior lid is van de club kan zich hiervoor inschrijven. Dus ook leden die normaliter geen tennis- of padellid zijn. Er wordt zoveel als mogelijk op sterkte ingedeeld. Je kunt je inschrijven voor alléén padel, alléén tennis of beiden.

Datum                 : Zondag 3 april
Tijd                       : 11.00-16.00 uur
Voor wie             : Alle senior tennis- en padelleden van TPC Boshoven
Opgave                : Via inschrijfformulier vóór 30 maart
Kosten                 : Deelname is gratis

Voor iets lekkers tussendoor wordt gezorgd!

Met sportieve groet,

Technische- en Padelcommissie TPC Boshoven