Najaarstrainingen 2020 en gevolg nieuwe coronamaatregelen

Najaarstrainingen 2020

Als gevolg van de doorgeschoven voorjaarstrainingen zijn we in de week van 5 oktober gestart met de najaarstrainingen middels een verkorte cyclus van 10 lessen. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Update trainingen a.g.v. coronamaatregelen d.d. 14 oktober 2020

  • Alle jeugdtrainingen gaan gewoon door, er zijn geen beperkingen voor het trainen op je eigen club. Hierbij is (de algemene) maatregel van kracht waarbij er geen toeschouwers op het park aanwezig mogen zijn. Dus ook geen ouders.
  • Senioren trainingen van groepen van 4, gaan ook gewoon door. Op je eigen club mag je met 4 personen (excl. trainer) op 1 baan trainen. Wel is hier de 1.5 meter afstandsregel van toepassing.
  • Senioren trainingen van groepen groter dan 4, gaan ook gewoon door. Ook hier geldt de 1,5 meter regel. Verder zal bij aanvang van de training door de trainer een indeling gemaakt worden per baan en deze indeling zal het hele uur aangehouden moeten worden.

 

Goed nieuws dus dat alle trainingen gewoon door kunnen. Wel graag aandacht voor de naleving van bovenstaande (en ook andere Corona) regels.
Voor meer vragen kun je terecht op de site van de KNLTB: https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/