Najaarscompetitie 2017 Senioren

Ben je van plan je op te geven voor de najaarscompetitie van 2017, doe dit dan uiterlijk vrijdag 19 mei a.s. en neem dan eerst kennis van onderstaande informatie.

De Technische Commissie zal bij de samenstelling van teams de volgende uitgangspunten hanteren:

  1. Je kunt je opgeven als team of als individu.
  2. Bij een over-inschrijving van teams op een dag krijgen teams die in het voorjaar 2017 competitie gespeeld hebben voorrang boven nieuwe teams.
  3. Spelers die zich individueel opgeven voor de competitie worden voor zover mogelijk geplaatst bij een team op basis van een vergelijkbare speelsterkte (voor enkel en dubbel).
  4. Wanneer jij je opgeeft voor de competitie gaat de TC ervan uit, dat je, op de door jouw gekozen dag in principe vrijwel elke week vanaf half september tot en met eind oktober beschikbaar bent.

Verder zijn de volgende besluiten genomen door bestuur en TC:

  1. Besloten is om de competities die op tijd worden gespeeld en de competitie nieuwe stijl (8&9 competitie) niet aan te bieden!
  2. Ook is besloten om voor de thuisspelende teams geen wijzigingen door te voeren voor de puntentelling. We spelen volledige games met voor- en nadeel zoals vanouds. Op weekdagen wordt er in plaats van een derde set een super tiebreak gespeeld. Speel je de zaterdag- of zondagcompetitie dan speel je een volledige derde set na 1-1 in sets! Wanneer je uit speelt kan de puntentelling anders zijn!

Om deel te kunnen nemen aan de 17+, 35+, 50+ competitie moet men op 31 december 2017 respectievelijk 17, 35, of 50 jaar zijn. Voor Oldtimers geldt de leeftijdsgrens van 45 jaar.

Degene die zich opgeven als reserve zullen als eerste benaderd worden wanneer een vaste teamspeler verhinderd is. Wel beoordeeld de TC of de reserve volgens de KNLTB-regels mag spelen in een team en voldoende niveau heeft om te kunnen invallen.

Voor alle competitiedagen zie onderstaand overzicht. Voor het competitieaanbod klik op deze Link. Inschrijven kun je doen via een mail naar tc@tcboshoven.nl als individu of als team met vermelding van je naam, speelsterkte (enkel en dubbel) en je 1e en mogelijke 2e voorkeur inzake de competitiesoort!

Voor eventuele verdere vragen over de competitie kunnen jullie terecht bij de competitieleider:
Wil Geraedts: 06 – 46067782

De Technische Commissie