Let op, deze sterrenbeelden gaan vanaf 20 november een zeer frustrerende periode tegemoet

Myla Aksentijevic

De sterren hebben soms verrassende effecten op ons dagelijks leven en onze emoties. Vanaf 20 november 2023 zullen bepaalde sterrenbeelden een bijzonder ingewikkelde periode tegemoet gaan. Deze periode van frustratie zal vooral drie astrologische tekens beïnvloeden, voor wie het geduld zwaar op de proef zal worden gesteld. Laten we zonder verder oponthoud eens kijken welke.

Stier: omwentelingen en vragen

Stiervrienden, bereid je voor op een delicate fase waarin je kalme en kalme temperament kan worden ondermijnd. U zult waarschijnlijk de indruk hebben dat er voortdurend van u wordt gevraagd en dat uw verlangens worden gedwarsboomd door onvoorziene obstakels. De gebieden die tijdens deze periode het zwaarst getroffen zullen worden, zijn de werk- en gezinsrelaties.

Werk :

Op dit gebied kunt u vertragingen en tegenslagen tegenkomen, wat tot een groeiend gevoel van frustratie leidt. Je zult doorzettingsvermogen moeten tonen en in gedachten moeten houden dat deze obstakels niet onoverkomelijk zijn. Weloverwogen besluitvorming zal essentieel zijn om in deze oceaan van frustraties op koers te blijven.

Gezinsleven :

Ook de sfeer thuis zal waarschijnlijk onrustig zijn, met conflicten die kunnen uitbreken en misverstanden tussen gezinsleden. Het zal dan nodig zijn om met afstandelijkheid en diplomatie te communiceren om deze problemen op te lossen voordat ze te groot worden.

Lees ook :   Van 11 tot 17 december 2023 profiteren 3 sterrenbeelden van dit jaarlijkse ritueel om geld aan te trekken
Let op, 3 sterrenbeelden beleven vanaf 20 november een frustrerende periode
Let op, 3 sterrenbeelden beleven vanaf 20 november 2023 een frustrerende periode

Boogschutter: moeilijke beslissingen om te nemen

Voor Boogschutters zal deze frustrerende periode vooral resulteren in keuzes waar ze mee te maken krijgen en die hen in ongemak zullen brengen. Of het nu gaat om het bepalen van een nieuwe professionele richting of het nemen van beslissingen over hun romantische relaties, deze besluiteloosheid zal zwaar wegen op hun moreel.

Professionele obstakels:

Grotendeels getroffen door de slechte invloed van de maan in november 2023 zullen Boogschutters waarschijnlijk op professioneel niveau alternatieven voor hun huidige situatie moeten overwegen. En terwijl sommigen dit zullen zien als een kans om zichzelf opnieuw uit te vinden, zullen anderen een diepe frustratie voelen die verband houdt met deze noodzaak om te veranderen.

Het hart :

Aan de emotionele kant zal deze periode worden gekenmerkt door vragen en vragen over de bestaande relatie of de mogelijkheid om een ​​nieuwe te beginnen. Boogschutters zullen daarom moeten oppassen dat ze geen overhaaste beslissingen nemen en alert moeten blijven op hun instincten om hen beter te kunnen begeleiden in deze spanningsvolle momenten.

Waterman: onrust en stagnatie

Als Watermannen bekend staan ​​om hun dynamiek en hun honger naar nieuwe dingen, zal deze periode hen op de proef stellen door bepaalde projecten te blokkeren en hen te dwingen op hun plek te blijven. De frustratie van Watermannen kan zich manifesteren in de vorm van opwinding en ongemak.met het gevoel gevangen te zitten terwijl ze verlangen naar ontsnapping.

Lees ook :   Explosie van geldgeluk voor deze sterrenbeelden dankzij de conjunctie van de maan en Saturnus

Bedreigde projecten:

Of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is, Waterman zal zijn ideeën en initiatieven belemmerd zien door verschillende obstakels die hem zullen dwingen zijn plannen te herzien en zich aan te passen aan de situatie. Deze verplichting om van koers te veranderen kan moeilijk te aanvaarden zijn omdat dit teken gewend is zijn wil op te leggen.

In actie:

Vaak beschouwd als een zeer energiek teken, zal Waterman gedurende deze periode zijn energie elders moeten kanaliseren, met name door middel van sportieve of artistieke activiteiten waardoor hij stoom kan afblazen terwijl hij een zekere controle over de situatie behoudt.

  • Stier: onrust en vragen (werk; gezinsleven).
  • Boogschutter: moeilijke beslissingen om te nemen (professionele obstakels; het hart).
  • Waterman: onrust en stagnatie (verijdelde projecten; in actie).

Vanaf 20 november 2023 zullen Stier, Boogschutter en Waterman geduld moeten hebben en flexibel moeten blijven in het licht van de verschillende uitdagingen die hen in de weg zullen staan. Ook al belooft deze periode frustrerend te zijn, het is essentieel om in gedachten te houden dat deze moeilijke tijden uiteindelijk voorbij zullen gaanwaardoor er ruimte overblijft voor een langverwachte vernieuwing voor elk van deze tekens van de dierenriem.

Lees ook :   Magische aantrekkingskracht: 4 tekens van de dierenriem die fascineren door hun charisma

Startpagina » Blog » Let op, deze sterrenbeelden gaan vanaf 20 november een zeer frustrerende periode tegemoet