Training

Training TML

 TML Logo

Tennis Management Limburg. Website: www.tm-limburg.nl/

Vragen over training; Mail naar: tcboshoven.trainingen@gmail.com

Najaarstrainingen 2019

Komende vrijdag 11 oktober zullen de trainingen van zowel Ruud als Natascha komen te vervallen. Beide zullen dan bij de KNTLB een cursus volgen.
De lessen van Ruud zullen ingehaald worden op vrijdag 20 december.
Voor Natascha staat er al een inhaalles op 20 december, vandaar dat deze les op 10 januari 2020 ingehaald wordt,
Zie onderstaand overzicht trainingsdagen najaar 2019.

Om tennisles te kunnen volgen dien je lid te zijn of worden van TC Boshoven en de contributie (zie ledeninfo) betaald hebben.

Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend

Een groot deel van onze jeugdleden trainen fanatiek en spelen vaak met veel plezier in de competitie. Als Jeugdcommissie willen we een stimulans bieden zodat de jeugd nog vaker gaat spelen.

Vanaf zondag 4 augustus 2019 zullen we elke zondagochtend tussen 9:30 en 10:30/11:00 voor alle jeugdleden een open inloop tennis organiseren. Op zondagen waarop er competitie gespeeld wordt laten we jullie weten dat we die dag niet zullen spelen. Dit zal een mix zijn van trainingsoefeningen, spelvormen en onderlinge partijtjes. De leiding is in handen van een of meerder seniorleden, waarbij de spelvreugde voorop staat en we hopelijk nog wat tips over kunnen brengen. Inschrijven is niet nodig. De zondagen dat je wilt spelen ben je gewoon om 9:30 aanwezig (wel graag op tijd). Deelname is gratis.

Ben je nog geen 16 en wil je graag eens komen proberen? Je bent van harte welkom om mee te komen spelen, we zorgen wel dat we een racket voor je hebben. Tot zondag!

Indien  uw kind na het volgen van de kennismakingslessen toch besluit te stoppen dient u voor 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar: jeugd@tcboshoven.nl

Contactpersonen:

 Bianca Burhenne         Yannick Quaedvlieg

Bianca TML Yannick TML             

 

 

 

 

Trainers:

  • Ruud Pleunis
  • Yannick Quaedvlieg
  • Natascha Kennis