Training

Training TML    

 Tennis Management Limburg. Website: www.tm-limburg.nl/

Vragen over training; Mail naar: tcboshoven.trainingen@gmail.com

Najaarstrainingen 2020

Vanaf 5 oktober starten we weer met de nieuwe trainingscyclus.

Voor de invloed van Corona zitten we nu nog in het staartje van de doorgeschoven voorjaarstrainingen. Vandaar de start in de week van 5 oktober en daardoor ook een verkorte cyclus van 10 lessen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via onderstaande links en sluit op 26 september.

Inschrijven kan via deze links:

  • Senioren: via deze LINK
  • Junioren: via deze LINK

 

Inschrijving sluit zaterdag 26 september.

  Trainingsdagen SENIOREN 

Kosten Senioren voor de 10 lessen najaarscyclus: max. 4 pers € 130, max. 6 pers € 88

Trainingsdagen JUNIOREN

Kosten Junioren voor de 10 lessen najaarscyclus: max. 6 pers € 83, max. 8 pers € 60

 

Om tennisles te kunnen volgen dien je lid te zijn of worden van TC Boshoven en de contributie (zie ledeninfo) betaald hebben.

 

Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend

Een groot deel van onze jeugdleden trainen fanatiek en spelen vaak met veel plezier in de competitie. Als Jeugdcommissie willen we een stimulans bieden zodat de jeugd nog vaker gaat spelen.

Vanaf zondag 4 augustus 2019 zullen we elke zondagochtend tussen 9:30 en 10:30/11:00 voor alle jeugdleden een open inloop tennis organiseren. Op zondagen waarop er competitie gespeeld wordt laten we jullie weten dat we die dag niet zullen spelen. Dit zal een mix zijn van trainingsoefeningen, spelvormen en onderlinge partijtjes. De leiding is in handen van een of meerder seniorleden, waarbij de spelvreugde voorop staat en we hopelijk nog wat tips over kunnen brengen. Inschrijven is niet nodig. De zondagen dat je wilt spelen ben je gewoon om 9:30 aanwezig (wel graag op tijd). Deelname is gratis.

Ben je nog geen 16 en wil je graag eens komen proberen? Je bent van harte welkom om mee te komen spelen, we zorgen wel dat we een racket voor je hebben.

Na vijf inlooptrainingen en twee oefenlessen van onze gecertificeerde tennistrainers vinden we het leuk als je ervoor kiest lid te worden bij TB Boshoven

Tot zondag!

Indien  uw kind na het volgen van de kennismakingslessen toch besluit te stoppen dient u voor 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar: jeugd@tcboshoven.nl

Contactpersonen:

 Bianca Burhenne         Yannick Quaedvlieg

Bianca TML Yannick TML             

 

 

 

 

Trainers:

  • Ruud Pleunis
  • Yannick Quaedvlieg
  • Natascha Kennis