Training

Training TML    

 Tennis Management Limburg. Website: www.tm-limburg.nl/

Vragen over training; Mail naar: tcboshoven.trainingen@gmail.com

Voorjaarstrainingen 2021

Vanaf 1 maart starten we weer met de nieuwe trainingscyclus.

Update 19 februari: in de huidige status van de Corona maatregelen zal het niet mogelijk zijn om de trainingen voor senioren in te vullen op dezelfde manier zoals we altijd gedaan hebben.
Met de huidige avondklok en maximaal twee seniorleden per baan is de huidige opzet niet mogelijk. Dit kan dus ook mogelijk invloed hebben op de voorjaarstraining cyclus.

Voor de trainingen van junioren zijn de huidige Corona beperkingen niet van toepassing.

Volgende week dinsdag 23 februari is er een nieuwe persconferentie van de Nederlandse regering. TC Boshoven zal de nieuwe richtlijnen afwachten en daarna bekijken hoe de trainingen aangeboden kunnen worden.

Onderstaand de trainingsdagen voor de junioren en senioren.

JUNIOREN

Kosten voor de 15 lessen: max 6 pers € 125, max 8 pers € 90


Kosten voor de 15 lessen: max 4 pers € 195, max 6 pers € 132,50

Corona avondklok:

Aangezien we gedurende de avondklok slechts tot 20:30 kunnen spelen, zullen we in deze periode de trainingen van 21:00 op een ander moment spelen.
Aangezien we gedurende de avondklok slechts tot 20:30 kunnen spelen, zullen we in deze periode de trainingen beperkten tot 45 minuten. Zodoende kunnen we in de avondklok periode zoveel mogelijk groepen de kans geven om te trainen. We zullen communiceren zodra we terug kunnen naar regulieren planning.
 

Om tennisles te kunnen volgen dien je lid te zijn of worden van TC Boshoven en de contributie (zie ledeninfo) betaald hebben.

Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend

Een groot deel van onze jeugdleden trainen fanatiek en spelen vaak met veel plezier in de competitie. Als Jeugdcommissie willen we een stimulans bieden zodat de jeugd nog vaker gaat spelen.

Ook in 2021 zullen we vanaf 10 januari weer elke zondagochtend tussen 9:30 en 10:30/11:00 voor alle jeugdleden een open inloop tennis organiseren. Op zondagen waarop er competitie gespeeld wordt laten we jullie weten dat we die dag niet zullen spelen. Dit zal een mix zijn van trainingsoefeningen, spelvormen en onderlinge partijtjes. De leiding is in handen van een of meerder seniorleden, waarbij de spelvreugde voorop staat en we hopelijk nog wat tips over kunnen brengen. Inschrijven is niet nodig. De zondagen dat je wilt spelen ben je gewoon om 9:30 aanwezig (wel graag op tijd). Deelname is gratis.

Ben je nog geen 16 en wil je graag eens komen proberen? Je bent van harte welkom om mee te komen spelen, we zorgen wel dat we een racket voor je hebben.

Na vijf inlooptrainingen en twee oefenlessen van onze gecertificeerde tennistrainers vinden we het leuk als je ervoor kiest lid te worden bij TB Boshoven

Tot zondag!

Indien  uw kind na het volgen van de kennismakingslessen toch besluit te stoppen dient u voor 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar: jeugd@tcboshoven.nl

Contactpersonen:

 Bianca Burhenne         Yannick Quaedvlieg

Bianca TML Yannick TML             

 

 

 

 

Trainers:

  • Ruud Pleunis
  • Yannick Quaedvlieg
  • Natascha Kennis