Training

Training TML

 TML Logo

Tennis Management Limburg. Website: www.tm-limburg.nl/

Vragen over training; Mail naar: tcboshoven.trainingen@gmail.com

Najaarstrainingen 2019

Vanaf maandag 26 augustus gaan we starten met de najaar cyclus van onze trainingen. Zoals eerder aangegeven kunnen we nu weer een cyclus van 15 lessen aanbieden, waarbij we nu de periode augustus-december kunnen aanhouden. We hebben een aantal vragen ontvangen over onze trainers en trainingsdagen. We kunnen melden dat Ruud de trainingen op maandag, dinsdag en vrijdag blijft verzorgen. Natascha heeft ook weer een groep op de vrijdag. Yannick zal de lessen op de donderdag voor zijn rekening gaan nemen. Je kunt via deze LINK inschrijven tot 20 augustus a.s.

Om tennisles te kunnen volgen dien je lid te zijn of worden van TC Boshoven en de contributie (zie ledeninfo) betaald hebben.

Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend

Een groot deel van onze jeugdleden trainen fanatiek en spelen vaak met veel plezier in de competitie. Als Jeugdcommissie willen we een stimulans bieden zodat de jeugd nog vaker gaat spelen.

Vanaf zondag 4 augustus 2019 zullen we elke zondagochtend tussen 9:30 en 10:30/11:00 voor alle jeugdleden een open inloop tennis organiseren. Op zondagen waarop er competitie gespeeld wordt laten we jullie weten dat we die dag niet zullen spelen. Dit zal een mix zijn van trainingsoefeningen, spelvormen en onderlinge partijtjes. De leiding is in handen van een of meerder seniorleden, waarbij de spelvreugde voorop staat en we hopelijk nog wat tips over kunnen brengen. Inschrijven is niet nodig. De zondagen dat je wilt spelen ben je gewoon om 9:30 aanwezig (wel graag op tijd). Deelname is gratis.

Ben je nog geen 16 en wil je graag eens komen proberen? Je bent van harte welkom om mee te komen spelen, we zorgen wel dat we een racket voor je hebben. Tot zondag!

Indien  uw kind na het volgen van de kennismakingslessen toch besluit te stoppen dient u voor 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar: jeugd@tcboshoven.nl

Contactpersonen:

 Bianca Burhenne         Yannick Quaedvlieg

Bianca TML Yannick TML             

 

 

 

 

Trainers:

  • Ruud Pleunis
  • Yannick Quaedvlieg
  • Natascha Kennis