Laatste nieuws

Beste mensen, het eerste half jaar van 2016 zit er alweer op en ik moet zeggen het lijkt wel of het steeds sneller gaat. En wat hebben we alweer mooie en sportieve momenten meegemaakt dit jaar. Het begon al met een niet tennis gerelateerde activiteit, de voor de 2e keer zeer geslaagde dart avond. Verder een druk bezocht openingstoernooi, een grote deelname aan de voorjaarscompetitie met maar liefst 4 teams die het kampioenschap hebben binnen gehaald en leuke sportieve wedstrijden tijdens de clubkampioenschappen van zowel de jeugd als de senioren.

Ook het enthousiasme bij de oldtimer competitie en de opkomst op de husselavonden getuigen van een vereniging die volop bruist. Dat is denk ik ook de belangrijkste reden dat wij als vereniging zoveel betrokken vrijwilligers hebben, Top!

Wellicht sta je er niet altijd bij stil en valt het alleen op wanneer iets niet geregeld is, maar er wordt toch een berg werk verzet met zijn allen. En dat in een maatschappij die steeds meer individualiseert (mooi scrabble woord) moeten we dat koesteren, daar moeten we trots op zijn!!

Het volgende mooie Evenement is weer in aantocht…     

Over ruim een week, van 23 t/m 31 juli staat ons mooie tennispark weer in het teken van ons jaarlijkse open toernooi. De Toernooicommissie is al maanden bezig om er een geslaagde week van te maken. Het wedstrijdschema voor deze week zal weer compleet vol gepland zijn. Ruim 180 deelnemers in diverse categorieën gaan met elkaar de strijd aan.

We verwachten ook dit jaar weer mooie spannende wedstrijden, gezellige drukte, enthousiaste supporters en hopelijk mooi zomers weer!! Vrijdag 29 juli gaan we lekker chillen tijdens de Caribische feestavond. Ben je nog niet met vakantie? Zorg dan dat je deze happening niet mist en wie weet win je nog wel een mooie prijs met de Tombola!

Het werk van de Sponsorcommissie werpt zijn eerste vruchten af…

Sinds de algemene ledenvergadering is er een nieuw gevormde sponsorcommissie gestart. In de afgelopen maanden is er in eerste instantie hard gewerkt aan een duidelijk sponsorplan. Het goed onderbouwde plan heeft, met hier en daar een aandachtspuntje, de goedkeuring van het voltallige bestuur gekregen. Het heeft geresulteerd in een mooie brochure (tevens op onze website te raadplegen) waarin duidelijk naar voren komt wat de sponsor en TC Boshoven van elkaar kan verwachten. In onze ogen een duidelijke win-win situatie.

Door dit duidelijke plan heeft de sponsorcommissie al in een korte tijd een behoorlijk aantal mooie sponsoren aan onze vereniging weten te binden. Tijdens het Open toernooi zal dit ook voor het grote publiek duidelijker zichtbaar worden. De nu nog “kale” sponsorzuil zal dan mooi gevuld zijn! Iets waar we met zijn allen trots op kunnen zijn en hopelijk het begin van nog heel veel mooie samenwerkingen. Geïnteresseerd of een vraag? sponsor@tcboshoven.nl

Heren van de sponsorcommissie….. Goed Bezig!

Heb je geen eigen bedrijf waarmee je je kunt verbinden aan onze mooie club? Niet getreurd…

De vrienden van TC Boshoven verwelkomen jouw graag als lid. Draag jij onze vereniging ook een warm hart toe dan kun je voor € 50,- per jaar “vriend van TC Boshoven” worden. Het geld wat hiermee wordt binnen gehaald verdwijnt niet in de clubkas. Uit dit potje willen we een bijdrage leveren aan specifieke doelen of projectjes binnen onze vereniging (bv ons logo op de gevel, of een speeltoestel voor de kleinste jeugd…)

Wil je lid worden of heb je een leuk idee wat mogelijk voor een bijdrage in aanmerking komt? Stuur je mail naar jjhcurvers@gmail.com.

Ga je deze zomer niet op vakantie, of heb je deze er misschien al op zitten?

Op 13 augustus organiseert de TC in de namiddag en avond een gezelligheidstoernooi, het midzomertoernooi. Een lekker hapje, een leuk potje tennis, gezellig terrassen, kortom een ouderwetse zomeravond op de club. Houd de website in de gaten en schrijf je in!!

Nog meer sponsornieuws…

Zoals al werd aan gekondigd in de algemene ledenvergadering en buiten ook nadrukkelijk zichtbaar hebben een aantal vrijwilligers korte metten gemaakt met ons oude paviljoen. Buiten wat spierpijn hier en daar is dit gelukkig wel met beleid gebeurd. Het bestuur heeft de intentie uitgesproken om enerzijds de “sloopkosten” te drukken en anderzijds de wens van een tennismuur te realiseren gecombineerd. De invulling en aankleding van een tennismuur zou per saldo goedkoper zijn als het volledig slopen van het oude paviljoen, echter budget was er voor beiden onvoldoende.

Mede daarom zijn wij als bestuur zeer blij dat zich hiervoor een initiatief nemer inclusief twee sponsoren zich hebben gemeld. Samen met het bestuur wordt hier momenteel invulling aan gegeven. En wij zijn ervan overtuigd dat deze tennismuur een aanwinst zal zijn voor ons park. 

Nog meer..? Pff…

Ik kan nog veel meer vertellen, over allerlei ontwikkelingen en activiteiten maar dan ben ik er zeker van dat jullie het volgende woordje van… links laten liggen, dus dat doen we maar niet…

Tot slot wil ik eenieder een hele prettige, zonnige, fijne vakantie toewensen en hopelijk treffen we elkaar op Boshoven Open of op een van de andere activiteiten…

Groeten Jeroen