KNLTB PADEL voorjaarscompetitie 2022
VOORJAARSCOMPETITIE

Inschrijving Padel KNLTB-voorjaarscompetitie
De padel wintercompetitie is nog maar net opgestart maar het is alweer tijd om vooruit te kijken: de inschrijving voor de padel voorjaarscompetitie 2022 is vanaf nu mogelijk!
Speeldata
De competitie start op vrijdag 8 april. Zie hieronder voor de speeldata.
Nieuw is dat er 5 speelweken zijn per competitie. (dit zal gelden voor de competities in het voorjaar, zomer en najaar). Houdt hiermee rekening bij het bepalen van het aantal spelers per team.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in 5 klassen:
• Hoofdklasse: wedstrijdspelers
• 1e klasse: wedstrijdspelers
• 2e klasse: gevorderden
• 3e klasse: licht gevorderden
• 4e klasse: beginners

Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets.

Inschrijving
Inschrijving dient uiterlijk 30 december te zijn ontvangen. Na inschrijving ontvang je een mail bevestiging van de inschrijving. Let erop dat je de mail bevestiging ontvangen hebt.


De Technische Commissie zal bij de samenstelling van teams de volgende uitgangspunten hanteren:
1) Je kunt je opgeven als team, individu of reserve.
2) Spelers die zich individueel opgeven voor de competitie worden voor zover mogelijk geplaatst bij een team op basis van een vergelijkbare speelsterkte
3) Wanneer jij je opgeeft voor de competitie gaan we ervan uit dat je, op de door jouw gekozen dag, in principe vrijwel elke speeldag beschikbaar bent.
4) Gezien de grote belangstelling voor de wintercompetitie is het niet uit te sluiten dat we voor deze ronde personen of zelfs hele teams zullen moeten teleurstellen wanneer er meer belangstelling is dan we kunnen plaatsten op onze twee padel banen.
5) Degene die zich opgeven als reserve zullen als eerste benaderd worden wanneer een vaste teamspeler verhinderd is. Wel beoordeeld de TC of de reserve volgens de KNLTB-regels mag spelen in een team en voldoende niveau heeft om te kunnen invallen.

Voor eventuele verdere vragen over de padel competitie kunnen jullie terecht bij de padel competitieleider: Carlo Bosch via de Email account van de padelcommissie: padel@ tcboshoven.nl

Zijn er nog vragen omtrent de padel competitie stuur dan een mail naar: padel@tcboshoven.nl

Heel veel plezier
De padelcommissie