KNLTB Najaarscompetitie 2021

Helaas geen Voorjaarscompetitie dit jaar. Maar gelukkig mogen we wel tennissen. Vanaf vandaag is de inschrijving voor de Najaarscompetitie 2021 weer mogelijk. Hopelijk vindt deze wel doorgang.

De competitie start op donderdag 16 september

Inschrijving dient uiterlijk 4 juni te zijn ontvangen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Let erop dat je deze ontvangen hebt!

Inschrijving dient plaats te vinden via een mail naar tc@tcboshoven.nl en kan per team of individueel plaats vinden.

Voor het aanbod zie bijgevoegde bijlage. De competitiedagen donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag bieden we bij TC Boshoven aan.

De Technische Commissie zal bij de samenstelling van teams de volgende uitgangspunten hanteren:

1) Je kunt je opgeven als team of als individu.

2) Spelers die zich individueel opgeven voor de competitie worden voor zover mogelijk geplaatst bij een team op basis van een vergelijkbare speelsterkte (voor enkel en dubbel)

3) Wanneer jij je opgeeft voor de competitie gaat de TC ervan uit, dat je, op de door jouw gekozen dag in principe vrijwel elke speeldag beschikbaar bent.

Degene die zich opgeven als reserve zullen als eerste benaderd worden wanneer een vaste teamspeler verhinderd is. Wel beoordeeld de TC of de reserve volgens de KNLTB-regels mag spelen in een team en voldoende niveau heeft om te kunnen invallen.

Voor eventuele verdere vragen over de competitie kunnen jullie terecht bij de competitieleider: Fredy van de Werken: 06 – 42261454

De Technische Commissie