Jeugdcommissie iets voor jou?

Jeugdcommissie iets voor jou?

Al jaren verzorgt de jeugdcommissie de activiteiten voor de jeugd van TC Boshoven met veel plezier. Wij verzorgen de competitie, toernooien en diverse activiteiten. Maar……..door omstandigheden hebben 2 commissieleden besloten te moeten stoppen met de jeugdcommissie. De toch al kleine commissie bestaat binnenkort dus nog maar uit 3 personen. Mensen die net als jij en ik een baan hebben, een gezin, huishouden, hobby’s, familie, vrienden, etc. Je snapt dat de belasting voor deze mensen erg hoog wordt op deze manier. Wij zijn dus met spoed op zoek naar versterking!

Wie zoeken wij?: 

Wij zoeken mensen die het leuk vinden een steentje bij te dragen aan het verenigingsleven. Die graag een handje helpen bij het organiseren en/of begeleiden van speeldagen, toernooien en/of activiteiten. Mensen die het aanmoedigen van hun kinderen graag combineren met de handjes uit de mouwen steken.

Ook zoeken wij mensen die het leuk vinden mee te denken over beleid en activiteiten en mee willen helpen met de organisatie.

Idealiter hebben wij straks in de jeugdcommissie een vertegenwoordiging van alle competitieniveaus.

Hoeveel tijd kost het?:

Daar heb je zelf veel over te zeggen. Vergaderen doen wij gemiddeld genomen negen à tien keer per jaar. De vergaderingen zijn altijd ’s avonds in overleg. De competitie is een aantal zondagen in het voor- en najaar, waarbij niet altijd thuis gespeeld wordt. Verder zijn er een paar keer per jaar activiteiten waarvoor organisatie  nodig is. De weken voorafgaand aan de activiteit kost dat een paar uur per week.

De indeling van de competitie en lessen wordt deels door de jeugdcommissie gedaan. Dit kost ook een paar uur.

Hoeveel tijd je ermee kwijt bent is dus afhankelijk van hoeveel je wil doen en met hoeveel mensen we zijn. Hoe meer mensen, hoe lager de werkdruk!

Dus…….

Vind je het belangrijk dat er activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd EN dat de jeugd lekker kan tennissen in lessen en competitie spelen EN heb je een paar uurtjes over om hierin te ondersteunen?….neem dan contact op met de Maurice Mertens (06-30644891) of Rianne van de Kerkhof (06-50616794) en bespreek samen eens wat de mogelijkheden zijn of stuur een mail naar  jeugd@tcboshoven.nl.

Wij hopen op jullie enthousiaste reacties!