Inschrijving extra bardienst.

Wil jij een extra bardienst draaien?

Een tijdje geleden is de inschrijftermijn voor de bardiensten gesloten.
Het doet ons goed om te zien hoeveel leden zich hiervoor hebben opgegeven. Dank daarvoor.
We kunnen dit jaar meer bardiensten verzorgen dan ooit tevoren.

Helaas zijn er nog een aantal bardiensten niet bezet op momenten dat het echt nodig is, denk aan het Open Toernooi en de competitiedagen.

Voor deze bardiensten willen we jullie om hulp vragen! Iedereen van 19 jaar of ouder kan zich opgeven voor 1 of meerdere openstaande bardiensten. Hier staat uiteraard iets tegenover! Voor een extra gedraaide bardienst ontvang je een vergoeding van € 35,- per bardienst.

Via de ClubApp of Mijn.knltb.club kies je voor de bardienst(en) die je wil draaien. Voor verdere uitleg zie ook Tennisclub Boshoven I Tennis & Padel – Bardienst (tcboshoven.nl)De vergoeding maken we vervolgens over op de bij ons bekende bankrekening.

Wij zouden graag samen met jullie ook de laatste bardiensten van dit jaar gevuld krijgen zodat iedereen kan genieten van een drankje na het spelen van een potje tennis of padel. Heb je nog vragen, stuur dan een email naar pc@tpcboshoven.nl

We mogen weer!

Ons paviljoen mag weer volledig open en daar zijn we heel blij mee. Op zaterdag 12 februari in de middag gaat de inschrijving voor de bardiensten open. Je kunt je inschrijven voor jouw twee verplichte bardiensten. LET OP: dit geldt alleen voor senioren die dit jaar 19 jaar worden (tot maximum 80 jaar) en die GEEN vrijwilliger zijn. Dit jaar kan je naast een reguliere bardienst ook kiezen voor andere diensten, bijvoorbeeld tijdens het toernooi zijn er opbouw & afbreek en BBQ diensten. Wij hebben als vereniging niet stil gezeten afgelopen jaar en zijn achter de schermen druk bezig geweest met de inrichting van de KNLTB club app waarmee jullie vanaf nu je bardiensten kunnen plannen. Voor de leden zonder KNLTB app, je kunt je ook online inschrijven. Voor meer informatie en de handleiding klik hier.
Je hebt tot zaterdag 26 februari om je in te schrijven voor jouw twee bardiensten. Wanneer je om dringende reden geen bardienst kunt draaien is er de mogelijkheid om 1 of 2 bardiensten af te kopen a € 35,- per bardienst. Geef dat vóór zaterdag 26 februari per e-mail door aan pc@tpcboshoven.nl.