Grote Clubactie 2018

Beste (jeugd-)leden,

Van 15 september tot 11 december loopt dit jaar weer de Grote Clubactie. Hiermee kunnen we, met jullie inzet, weer een mooi bedrag verdienen voor de vereniging. Een bedrag waarvan we onder andere de competitiebijdrage voor de jeugd, de lunches, ballen en andere leuke jeugdactiviteiten van kunnen betalen. De opbrengst van de Grote Clubactie zorgt ervoor dat we de contributie voor jeugdleden laag kunnen houden.
Ook dit jaar rekenen we dus graag op jouw hulp!

Wat levert het op?
De loten van de Grote Clubactie kosten €3,- per stuk. Van ieder verkocht lot gaat €2,40 rechtstreeks naar de vereniging, dus naar jullie! De ervaring leert dat het verkopen van loten vrij makkelijk gaat. Er zijn prachtige prijzen te winnen en vaders, moeders, ooms, tantes, opa’s, oma’s en buren zijn vaak bereid een of meerdere loten te kopen.
Daarnaast kun jij zelf ook nog een leuke prijs winnen! Voor de beste verkoper ligt er een verrassing klaar!

Hoe werkt het?
Van alle competitiespelende jeugdleden (voor- en najaarscompetitie) wordt verwacht dat ze minimaal 3 loten af nemen. Hieruit kunnen we in ieder geval jullie competitiebijdrage betalen. Van alles wat jullie extra verkopen kunnen we leuke activiteiten organiseren!
Het bedrag van 3 x € 3,00 graag meteen gepast betalen bij het ophalen van het lotenboekje.
Uiteraard zijn ook alle andere (jeugd-)leden uitgenodigd loten te verkopen. De activiteiten zijn immers voor alle jeugdleden!
De loten kun je op onderstaande dagen ophalen bij de tennisclub:

  • Zondag 23 september 09:00 – 11:00 uur
  • Vrijdag 5 oktober 17:00 – 19:00 uur
  • Zondag 7 oktober 09:00 – 11:00 uur

 

Lukt het niet om op bovengemelde data de loten op te halen. Dat is het ook mogelijk om de loten op te halen bij Maurice Mertens (Leumehofstraat 17 Weert) of Rianne van de Kerkhof (Klaproosstraat 39 Weert). Maak wel even afspraak van tevoren zodat er zeker iemand thuis is.
Is je bonnenboekje vol of ben je klaar met verkopen? Dan lever je deze (uiterlijk 22 november) weer in bij Rianne van de Kerkhof. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling.

En heb je nou geen zin om de loten te verkopen? Dan kun je ze natuurlijk ook nog zelf houden! Wie weet win je de hoofdprijs!

We hopen ook dit jaar weer samen met jullie een prachtig bedrag binnen te halen voor de clubkas!
Graag tot snel!

Hartelijke groet,
De Jeugdcommissie