EK Triathlon Weert zoekt vrijwilligers

In Juni 2019 word in Weert het EK Triathlon OD georganiseerd. Het laatste officiële EK voor de Olympische zomer spelen van 2020 in Tokyo. Over een periode van 2 weken met in totaal 6 wedstrijddagen verwachten wij 6.000 deelnemers uit de meest uiteenlopende landen. Om dit tot een groot succes te maken zijn wij op zoek naar een grote groep vrijwilligers die ons komen ondersteunen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken mensen die in de meest uiteenlopende taken ons willen komen helpen. Zo zoeken wij verkeersregelaars, verkeersassistenten, bemanning voor drankposten, ETU Chaperonnes, mensen voor de op en afbouwploegen enz.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?
Naast het van zeer dichtbij meemaken van een zeer uniek top sport evenement krijgt elke vrijwilliger van ons een T-shirt, een lunchpakket, voldoende warme en koude drank, catering op hun post (voor zover dit logistiek mogelijk is) en nog veel meer. Voor vrijwilligers die zich namens een vereniging aanmelden is er voor de vereniging een aantrekkelijke uurvergoeding beschikbaar.

Hoe meld jij je aan?
Stuur ons een E-mail onder vermelding van aanmelden vrijwilliger of via de Website. Kijk ook even naar ons promofilmpje op YouTube zodat je al een indruk hebt van ons evenement.

Hoe tof is het om te kunnen zeggen dat jij hebt geholpen om een Europees kampioenschap tot een succes te maken!