De Volle Maan van 28 oktober 2023 in Stier zal de liefde en het fortuin van 3 sterrenbeelden bevorderen

Myla Aksentijevic

DE 28 oktober 2023A Volle maan heel bijzonder zal de nachtelijke hemel verlichten. Dit astrale fenomeen zal plaatsvinden in het teken van Stier, met krachtige en heilzame energieën voor liefde en fortuin voor bepaalde sterrenbeelden. Ontdek in dit artikel welke drie tekens het meest zullen profiteren van deze Volle Maan en hoe ze kunnen profiteren van deze positieve invloeden.

De energieën van de Volle Maan in Stier

De Volle Maan is altijd een tijd van emotionele intensiteit, waarin onze gevoelens toenemen en we de neiging hebben om met meer spontaniteit te handelen. Meer specifiek, wanneer de Volle Maan in het teken Stier staat, brengt deze energieën met zich mee die verband houden met genegenheid, sensualiteit en de zoektocht naar plezier en materieel comfort. Het is daarom een ​​gunstige periode om onze romantische relaties te ontwikkelen en financiële welvaart aan te trekken.

De drie tekens van de dierenriem die de voorkeur genieten van de Volle Maan van 28 oktober 2023

Deze Volle Maan in Stier zal niet dezelfde impact hebben op alle astrologische tekens. Bepaalde astrale configuraties voorspellen zelfs dat vooral drie tekens sterk zullen profiteren van de voordelen ervan.

Lees ook :   Magische aantrekkingskracht: 4 tekens van de dierenriem die fascineren door hun charisma

1. Stier

Het is niet verrassend dat degenen die geboren zijn onder het teken van Stier behoren tot de meest geprofiteerde van deze Volle Maan in hun zonneteken. Stier-energieën zullen op hun hoogtepunt zijn en alle kwaliteiten en verlangens versterken die typerend zijn voor mensen die onder dit teken zijn geboren. Stieren kunnen daarom tijdens deze periode een piek aan emoties en sensualiteit verwachten. Ook zullen zij de mogelijkheid hebben om grotere materiële en financiële welvaart aan te trekken en zullen zij belangrijke projecten op deze gebieden kunnen realiseren.

  • Verliefd : Alleenstaande Stier-mensen hebben een goede kans iemand te ontmoeten met wie ze een oprechte en duurzame relatie kunnen delen. Reeds gevormde paren zullen hun gevoelens sterker zien worden en hun medeplichtigheid intensiveren.
  • Over het financiële plan: Mogelijkheden voor extra inkomsten zullen zich voordoen en de investeringen die in deze periode worden gedaan, zullen vruchtbaar zijn.
De Volle Maan van 28 oktober 2023 in Stier zal de liefde en het fortuin van 3 sterrenbeelden bevorderen
De Volle Maan van 28 oktober 2023 in Stier zal de liefde en het fortuin van 3 sterrenbeelden bevorderen

2. Kanker

Het teken van Kanker wordt ook begunstigd door deze Volle Maan in Stier. Als waterteken zijn Kreeft-inwoners over het algemeen erg gevoelig voor de emotionele schommelingen veroorzaakt door de maan. Bovendien zal hun diep intuïtieve karakter hen in staat stellen gemakkelijk de kansen te grijpen die zich in deze periode aan hen zullen voordoen.

  • Verliefd : Kankers zullen de genegenheid en tederheid van hun partners intenser kunnen voelen, wat de intimiteit van romantische relaties zal versterken. Voor singles is deze Volle Maan bevorderlijk voor nieuwe romantische ontmoetingen.
  • Over het financiële plan: De natuurlijke instincten van kankers zullen hen naar verstandige keuzes leiden op het gebied van investeringen of financieel beheer. Zo kunnen zij zich op langere termijn richten op winstgevende projecten.
Lees ook :   Explosie van geldgeluk voor deze sterrenbeelden dankzij de conjunctie van de maan en Saturnus

3. Steenbok

Eindelijk, inboorlingen van het teken van Steenbok zal ook iets te verheugen hebben tijdens deze Volle Maan in Stier. Omdat ze een aardeteken zijn zoals Stier, zullen Steenbokken gemakkelijk positieve trillingen ontvangen die verband houden met het materiële en financiële domein. Bovendien zal de sensuele en gepassioneerde kant van deze Volle Maan een vleugje lichtheid en spontaniteit brengen in de romantische relaties van degenen die onder dit teken zijn geboren.

  • Verliefd : Steenbokken zullen momenten van medeplichtigheid en delen met hun wederhelft meer waarderen, waardoor een warme en intieme sfeer binnen het koppel ontstaat. Singles kunnen aangenaam verrast worden door onverwachte en veelbelovende ontmoetingen.
  • Over het financiële plan: Steenbokken zullen kunnen profiteren van een gunstige periode om projecten uit te voeren die ze al lang in gedachten hebben. De inspanningen die zij in hun professionele en financiële leven leveren, zullen worden beloond met aanzienlijke winsten.

Kortom de Volle Maan van 28 oktober 2023 in Stier belooft rijk te zijn aan emoties en kansen voor deze drie tekens van de dierenriem. Liefde, fortuin en materiële prestaties zullen er zijn voor Stieren, Kreeft en Steenbokken, die zullen weten hoe ze het beste uit deze uitzonderlijke astrale periode kunnen halen.

Lees ook :   Het grote liefdesdrama van december 2023: deze 4 sterrenbeelden worden beïnvloed

Startpagina » Blog » De Volle Maan van 28 oktober 2023 in Stier zal de liefde en het fortuin van 3 sterrenbeelden bevorderen