De essentiële rituelen om geld en overvloed aan te trekken in november 2023

Myla Aksentijevic

In deze tijd van festiviteiten en eindejaarsbeoordelingen is het normaal dat we ons tot spirituele oefeningen wenden om voorspoed en overvloed aan te trekken. Om dit te doen, zijn hier de drie beste rituelen die u tijdens de maand november 2023 kunt uitvoeren, om uw financiële situatie te verbeteren en de zegeningen van het universum te verwelkomen.

1. Het laurierritueel:

Dit krachtige ritueel ontleent zijn kracht aan laurier, een plant die bekend staat om zijn vele deugden en zijn kracht om geld aan te trekken. Deze oefening is niet alleen heel eenvoudig uit te voeren, maar brengt ook vertrouwen, bescherming en succes op alle gebieden van het leven.

Benodigd materiaal:

 • 7 verse of gedroogde laurierblaadjes
 • 1 gouden pen of viltstift
 • 1 klein stoffen zakje, groen of geel
 • 1 groene of gouden kaars

Verloop van het ritueel:

 1. Steek de kaars aan en maak het u gemakkelijk.
 2. Neem even de tijd om na te denken over uw bedoelingen, uw financiële situatie en de verbeteringen die u wilt aanbrengen.
 3. Schrijf op elk laurierblad een trefwoord dat verband houdt met overvloed, bijvoorbeeld: welvaart, rijkdom, succes, werkgelegenheid, enz.
 4. Vouw vervolgens de laurierblaadjes en plaats ze in de stoffen zak. Bewaar deze tas bij u of op een veilige plaats waar u hem regelmatig kunt zien.
 5. Wanneer alle bladeren in de zak zitten, sluit u deze en zegt u een bezwering of gebed om geld en succes aan te trekken.

Nu uw ritueel voltooid is, moet u er rekening mee houden dat de sleutel tot succes ligt in uw positieve houding en de overtuiging dat uw wensen werkelijkheid zullen worden.

De essentiële rituelen om geld en overvloed aan te trekken in november 2023
De essentiële rituelen om geld en overvloed aan te trekken in november 2023

2. Het zout van overvloed:

Zout is niet alleen een essentieel element voor het zuiveren van energie, maar heeft ook magische eigenschappen die rijkdom en overvloed aantrekken. Dit ritueel creëert een bijzondere mix die de komst van nieuwe kansen en onverwachte financiële voordelen zal vergemakkelijken.

Benodigd materiaal:

 • Zeezout, bij voorkeur ongeraffineerd
 • 1 eetlepel rauwe rijst
 • 1 eetlepel tarwebessen
 • 7 gouden munten (euro of anders)
 • 1 kleine glazen container met deksel
 • 1 groene of gouden kaars

Verloop van het ritueel:

 1. Steek de kaars aan en plaats de 7 gouden munten in een cirkel eromheen.
 2. Doe het zout, de rijst en de tarwekorrels in de glazen container en meng alles goed met je vingers.
 3. Zeg een bezwering of gebed om overvloed aan te trekken, terwijl je doorgaat met het mengen van de ingrediënten.
 4. Sluit de container en plaats deze in het midden van de cirkel gevormd door de gouden munten. Laat deze opstelling 24 uur staan ​​en bewaar de container vervolgens op een onopvallende plek zoals uw slaapkamer, in de buurt van uw waardevolle spullen of belangrijke papieren.

Het aldus gecreëerde zout van overvloed zal de energie van financieel succes met zich meedragen en u de hele maand november geluk brengen.

3. Effectieve praktijk voor het aantrekken van geld:

Als het gaat om welvaart en overvloed, zijn er verschillende benaderingen die de bovengenoemde rituelen aanvullen. Hier zijn enkele praktische tips om alle kansen aan uw kant te zetten en het aantrekken van geld tijdens de maand november 2023 te stimuleren:

 • Voer regelmatig visualisaties uit: Stel jezelf voor in je ideale financiële situatie, voel de positieve emoties die met deze overvloed gepaard gaan en houd dit beeld elke dag in gedachten.
 • Oefen autosuggestie: Herhaal elke ochtend en avond positieve affirmaties om de overtuiging dat u een succesvol en welvarend persoon bent, in uw onderbewustzijn te verankeren.
 • Neem een ​​houding van dankbaarheid aan: Bedank het universum voor alle zegeningen en rijkdommen die al in je leven aanwezig zijn. Deze houding zal nog meer overvloed naar je toe trekken.
 • Investeer in jezelf: Onderschat niet het belang van blijven leren, groeien en concrete acties ondernemen om uw financiële doelen te bereiken.

Door deze effectieve praktijken te combineren met de rituelen om geld en overvloed aan te trekken gedurende de maand november 2023, bevind je je op het pad naar financieel succes en materieel geluk waar zo naar gezocht wordt.

Startpagina » Blog » De essentiële rituelen om geld en overvloed aan te trekken in november 2023