Corona Update 23 maart

HUIDIGE MAATREGELEN VERLENGD T/M 20 APRIL, AVONDKLOK VANAF 22 UUR

Het kabinet heeft dinsdag j.l. aangekondigd dat de huidige maatregelen, in de strijd tegen het coronavirus, van kracht blijven t/m 20 april. Tennis en padel met 4 personen op een baan buiten blijft toegestaan, maar clubhuizen, kleedkamers blijven gesloten en wedstrijden spelen is verboden. De avondklok gaat vanaf 31 maart een uur later in, vanaf 22 uur. Dit betekent dat tennis en padel in de avond langer mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 22.00 uur thuis bent.

Op dinsdag 13 april maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 20 april.

Wat betekent dit voor tennis en padel?

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen en padellen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
  • Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.
  • Tennis en padel in een binnen accommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
  • Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
  • De avondklok geldt van 22.00 tot 4.30 uur. Zorg dat je om 22 uur thuis bent.
Bron: KNLTB 

Reserveren speeltijd TC Boshoven

In het licht van de aangepaste avondklokmaatregel vanaf 31 maart tot 22:00 uur worden de tijdsblokken van 45 minuten gewijzigd. De tijden worden zo ingesteld dat de eindtijd 21:30 uur is.

Dit betekent dat reeds ingevoerde reserveringen vanaf 31 maart wijzigen, dus kijk tijdig op de KNLTB app om te zien wat dat voor jouw reservering betekent.

Wij vertrouwen erop dat iedereen begrip heeft voor deze wijziging.