Corona update 8 februari 2021
Corona en avondklok:

Op 8 februari heeft het kabinet met steun van de 2e kamer besloten de periode waarop de avondklok van toepassing is te verlengen tot 3 maart aanstaande. Dit betekent dat er tot die datum op onze banen tot 20:30 uur getennist mag/kan worden en zorg dat je om 21:00 uur thuis bent. Wij doen een dringend beroep aan een allen om zich aan die tijd te houden. Vanuit de vereniging is dagelijkse controle op naleving hiervan.

Dus even alles op een rijtje:

  • De avondklok geldt voor alle leeftijden
  • De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd
  • De avondklok geldt tot 3 maart
  • De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht
Corona:
Waar we al bang voor waren is een feit: Nederland in Lockdown. Met ingang van 15 december is alleen nog een enkelspel mogelijk op tennisclub Boshoven. Dit betekent ook dat er geen mannen- en mixavond, mannen-, dames- en mixochtenden mogen plaatsvinden. 
Tennislessen tot en met 17 jaar kunnen gelukkig gewoon doorgang hebben. 
Tennislessen voor onze leden van 18 jaar en ouder, zullen vermoedelijk per direct gestopt moeten worden. Om hier definitief iets over te zeggen, wachten wij nog op een reactie van de KNLTB. Zodra wij hier meer over weten, worden de leden waar het om gaat, geïnformeerd.