AFGELAST: Clubkampioenschappen Senioren nieuwe stijl

Zoals jullie wellicht al gezien of gehoord hebben, heeft de technische commissie, na een evaluatie van de afgelopen jaren, dit jaar gekozen voor ‘’Clubkampioenschappen Nieuwe Stijl’’.

We hebben voor een compacter format gekozen. Dit betekent dat er gespeeld zal worden op twee avonden (26 en 27 maart) voor de dubbel en mix. Later in het jaar zal ditzelfde format gehanteerd worden bij de singelwedstrijden. Er zal gespeeld worden in de vorm van een poule, waarbij de poule meteen helemaal uitgespeeld gaat worden. De wedstrijden zijn in een korte vorm, zodat een wedstijd ongeveer 15-20 minuten duurt. Je speelt dus ongeveer 2 of 3 wedstrijden in anderhalf uur,  afhankelijk van de poule grootte.

Op de donderdag zijn de voorrondes en op de vrijdag de finales. De finales worden ook in poules gespeeld.
Er zal een pouleverdeling komen op basis van rating. Herendubbel en mix zullen samengevoegd worden in dezelfde categorie. (Rekening houdende met een +1 rating van de dame).

We vinden dat iedereen mee moet kunnen doen! Mocht het zo zijn dat er in de damesdubbel niet genoeg inschrijvingen zijn, zal er in overleg met de dames worden gekeken of meespelen in de overige categorie akkoord is.

Opgeven kan door te mailen naar: tc@tcboshoven.nl  met je naam en de naam van je partner.

Mocht je niemand kunnen vinden kun je je los opgeven. We zullen dan kijken of we je aan iemand kunnen koppelen die zich ook los opgegeven heeft.