Back in action

Beste leden,

We willen als Technische Commissie in de maand juli een 5-tal wedstrijd avonden/middagen plannen en organiseren. We spelen op vrijdag 3-7, zaterdag 11-7, vrijdag 17-7, zaterdag 25-7 en vrijdag 31-7. Op vrijdag zullen we om 19:00 uur starten en spelen tot ~ 22:00 uur op zaterdag starten we om 16:00 uur tot ~ 19:00 uur. Bij veel inschrijvingen kan het ook rond 20:00 uur worden. We zullen op de zaterdagen voor een hapje zorgen!

Deze avonden zijn voor iedereen die het leuk vindt een avond of middag wedstrijden te spelen. Gezelligheid staat natuurlijk voorop maar anders dan bij de gezelligheidstoernooien zal de score worden bijgehouden en is er een prijs voor de winnaar. De indeling zal gemaakt worden door de TC en er worden steeds gelijkwaardige wedstrijden samengesteld. (Zo veel mogelijk dubbel, echter er kan een keer een singel gepland worden: mocht je dit niet willen kan je dat aangeven bij binnenkomst). Er wordt gespeeld op tijd. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal een wedstrijd 45 of 30 minuten duren.

Aanmelden kan steeds tot en met de donderdag voor de wedstrijd avond/middag (mail naar: tc@tcboshoven.nl ). Mocht je de dag van de wedstrijd toch ineens zin en tijd hebben, dan kun je ook spontaan binnenlopen (zorg dat je er om 18:30 uur bent) LET OP VOL=VOL Personen die vooraf ingeschreven hebben gaan voor. Op de vrijdagen word je om 18:30 uur op de club verwacht en op de zaterdagen om 15:30 uur. Het is de bedoeling dat je de hele avond/middag beschikbaar bent.

Aan het einde van de avond/middag zal de winnaar een prijs ontvangen. Er kunnen punten verdiend worden op de volgende manier: iedere game 0,5 punt, overwinning +2 punten, gelijkspel +1 punt. Doe je minimaal 3 van de 5 dagen mee, dan maak je kans om het totaal klassement te winnen!