Junioren

Voorjaarscompetitie 2021 Junioren

Hoi Allemaal,

Je kunt weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie voorjaar 2021. De volledige competitie speelt zich af op de zondag. Natuurlijk is de competitie voor iedere leeftijd en voor alle speelsterktes, van beginner tot de ervaren jeugd. Om zo veel mogelijk gelijkwaardige teams van leeftijdsopbouw en speelsterkte te kunnen maken, werken we samen met andere Weerter tennisverenigingen om de teamsamenstelling te bekijken. Mogelijk dat er gemengde teams van verschillende Weerter verenigingen gemaakt zullen worden.

Voor de indeling zullen we rekening houden met het advies van je tennistrainer. 

In verband met de planning ontvangen we graag uiterlijk 19 december een bericht. Voor Rood, oranje en groen geldt dat we ervan uit gaan dat iedereen meedoet met de competitie. Mocht je niet meedoen dan graag een bericht. Voor de junioren (geel, volgt na groen)) graag een aanmelding. We hopen uiteraard dat jullie allemaal meedoen! Extra tennissen is extra oefening en extra plezier !

Aan- en afmelden via een mailtje naar jeugd@tcboshoven.nl.

Voor ouders die nog vragen hebben is er op dinsdag 15 december 20.00-21.00 van nog gelegenheid om via de onderstaande link vragen te stellen of uitleg te krijgen. We zullen aan het begin van deze meeting kort een presentatie houden over hoe de jeugdcompetitie werkt. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Hier zullen dan een aantal leden van de jeugdcommissie aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunnen de vragen ook op zondagochtend aan de poort bij de inlooptennis gesteld worden.

Neem deel via uw computer of mobiele app

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Of deelnemen via telefoon (alleen audio)

+31 20 258 8539,,320705936#   Netherlands, Amsterdam 

Id voor telefonische vergadering: 320 705 936# 

Een lokaal nummer zoeken | Pincode opnieuw instellen