Tennis Voorjaarscompetitie 2022
07 april 2022, 22:04u
17 juni 2022, 22:05u

KNLTB Voorjaarscompetitie TENNIS 2022

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie tennis 2022 is mogelijk.

De (tennis)competitie start op donderdag 7 april. Zie de bijlage voor de speeldata. Inschrijving dient uiterlijk 31 december te zijn ontvangen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Let erop dat je deze ontvangen hebt. Voor het aanbod zibijgevoegde bijlage. De competitiedagen donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag bieden we bij TC Boshoven aan. Op vrijdag zal om de week gemengd en heren/dames competitie gespeeld worden. Er zijn op vrijdag 5 speelweken per competitie. Inschrijving dient plaats te vinden via een mail naar tc@tcboshoven.nl en kan per team of individueel plaats vinden. De Technische Commissie zal bij de samenstelling van teams de volgende uitgangspunten hanteren:

1) Je kunt je opgeven als team of als individu.

2) Spelers die zich individueel opgeven voor de competitie worden voor zover mogelijk geplaatst bij een team op basis van een vergelijkbare speelsterkte (voor enkel en dubbel)

3) Wanneer jij je opgeeft voor de competitie gaat de TC ervan uit dat je op de door jouw gekozen dag in principe vrijwel elke speeldag beschikbaar bent.

Degene die zich opgeven als reserve zullen als eerste benaderd worden wanneer een vaste teamspeler verhinderd is. Wel beoordeeld de TC of de reserve volgens de KNLTB-regels mag spelen in een team en voldoende niveau heeft om te kunnen invallen. Voor eventuele verdere vragen over de competitie kunnen jullie terecht bij de competitieleider: Fredy van de Werken: 06 – 42261454

De Technische Commissie