40 jarig Jubileum TC Boshoven

FEEST 40 jaar TC Boshoven op zaterdag 16 juli 2022

Na 2 keer uitstel hebben we nu toch eindelijk goede vooruitzichten dat ons jubileum feest doorgaat op zaterdag 16 juli.
En aangezien onze mooie sportvereniging het hardst groeit van alle Weerter verenigingen, belooft het een grandioos feest te worden voor jong en oud / alle leeftijden met een enorme opkomst !
Dus hou deze datum vrij in je agenda (1 week ná Bospop, en 1 week vóór ons open toernooi) dan ben je verzekerd van een gezellige, sportieve en ludieke middag en avond op zaterdag 16-7-2022.

Boshoven Bal Behendigheid Battle voor jong en oud
Wat gaan we onder ander doen: klik hier

Wij verwachten jullie vanaf 13.30 uur op ons park waar je ontvangen wordt met koffie/thee en ‘Wieërter vlaai’. Daarnaast krijg je enkele consumptiebonnen.

Om 14.30 uur starten we met een sportieve, ludieke ‘Bal Battle’ op al onze banen. Behendigheidsspellen voor jong en oud met allerlei soorten ballen en quizvragen in teamverband maar …. er wordt niet getennist of gepadeld!

Na de prijsuitreiking zullen we rond 18 uur starten met de eerste gang van het walking diner en dat is meteen de start van onze gezellige feestavond waar gezorgd wordt voor apart entertainment.

Dus… geef je nu op vóór 25 juni als team(s) van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers, of individueel d.m.v. het inschrijfformulier.

We hebben iedereen er graag de hele dag bij vanaf 13.30 uur maar mocht je pas vanaf 18 uur kunnen aansluiten met het eten dan kan dat natuurlijk ook. Je hebt tot 25 juni om een team te vormen en je in te schrijven. Gebruik hiervoor deze link: Klik hier

Deze activiteit is gratis voor junior en senior leden. Per lid mag één introducé mee tegen betaling van €15,- euro welke bij opgave betaald dient te worden. (Zelf overmaken op NL33 RABO 0166913472 t.n.v. TPC Boshoven ovv Jubileum + je naam). Als je consumptiebonnen op zijn, zijn extra consumpties uiteraard voor eigen rekening. Kinderen onder de 6 mogen gratis deelnemen. Wel even doorgeven dat ze deelnemen zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Omdat dit jubileum niet alleen een feest van de club, maar ook van alle jubilarissen is, besteden we de komende tijd hier extra aandacht aan. Tot 16 juli plaatsen we interviews met een van onze jubilarissen.

Hieronder de interviews met onze jubilarissen.
Denise Margry Klik hier voor interview
Rien van Cuijk Klik hier voor interview
Mien van Cuijk Klik hier voor interview
Henk Stribos Klik hier voor interview
Marleen en Jac Peters Klik hier voor interview
Wies & Jan Stultiens Klik hier voor interview
Jo Demarteau Klik hier voor interview
Gerry en Frits Hermans Klik hier voor interview
Mia en Pierre van Beerendonk Klik hier voor interview


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met iemand uit de jubileum commissie.

We hopen jullie allemaal te zien op 16 juli!

Met vriendelijke groet,
de jubileum commissie

Marga van Gils, Mark Daems, Ronald Moonen, Nico van Kempen, Denise Margry, Monique Polman