40 Jaar TC Boshoven
Beste leden,

We leven in een bijzonder jaar, niet alleen door Covid-19 maar ook omdat onze vereniging dit jaar 40 jaar bestaat! Iets om bij stil te staan en te vieren! In klein comité zijn we eind 2019 al begonnen met de organisatie van wat een groots feest had moeten worden. Maar de wereld om ons heen is veranderd en we weten nu nog niet wat later dit jaar mogelijk is.  Om toch stil te staan bij het jubileum zijn we bezig leuke initiatieven uit te werken voor onze leden.
Zet 11 september in je agenda want dat is de dag dat er gefeest gaat worden. Meer informatie krijgen jullie via de nieuwsbrieven of via de social media.

Vanaf vandaag is het mogelijk om een heus TC Boshoven 40-jarig jubileum shirt te bestellen. Een prachtig sport-shirt dat we met behulp van onze sponsor Klaverblad Verzekeringen voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden aan jullie! Uiteraard verkrijgbaar voor dames, heren en junioren. Voor zowel de dames als de heren zijn er 2 verschillende modellen: polo-shirt met kraagje en sportshirt zonder kraagje. In de hal van ons paviljoen hangen 2 voorbeeldshirts om van dichtbij te bekijken als je dat wilt.

Bestellen doe je online door het bestelformulier in te vullen. De meer dan schappelijke prijzen zijn als volgt:

  • Heren polo:                          € 22,50 
  • Dames polo:                        € 22,50
  • Heren sportshirt:            €20,00
  • Dames sportshirt:          €20,00
  • Junioren sportshirt:       €15,00

Alle jubilarissen die vanaf de oprichting van onze vereniging lid zijn, krijgen dit shirt geschonken namens de vereniging! Geef dit bij het invullen van het bestelformulier duidelijk aan.

Deze actie loopt tot vrijdag 18 juni en dan stopt de mogelijkheid tot bestellen. De bestelling word pas in behandeling genomen na betaling van de factuur. Halverwege juli zullen de shirts worden uitgegeven.

We hopen veel van onze leden hier blij mee te maken en we hopen jullie dan ook allemaal in het jubileum shirt te zien spelen 😉! Zodra er meer bekend is over de versoepeling van maatregelen komen wij bij jullie terug met hopelijk een feestdatum in 2021.

Met vriendelijke groet,

Denise, Marga, Mark, Nico, Ronald en Monique,

Jubileumcommissie