4 sterrenbeelden die veel geluk hebben in de liefde in november 2023, dankzij het einde van Saturnus Retrograde

Myla Aksentijevic

Meer dan ooit lijkt het passend om in deze periode van mondiale onrust over liefde te praten. In november 2023 zou een langverwachte astrale gebeurtenis ons liefdesleven positief moeten beïnvloeden. Voor sommige sterrenbeelden zou deze gebeurtenis wel eens het begin kunnen zijn van een nieuwe kans op liefde.

Saturnus retrograde eindigt deze maand eindelijk, het aanbieden van inwoners van de betrokken tekens een echte zegen om terug te stuiteren in hun liefdesleven en vervulling te vinden. Hier zijn de 4 sterrenbeelden die tijdens deze periode bijzonder veel geluk zullen hebben in de liefde:

Samenvatting van de publicatie

1. Stier

Dit is ongetwijfeld een van de tekenen die het meeste profijt hebben van het einde van de retrograde van Saturnus. Stieren zullen in november 2023 de kans krijgen om intense en oprechte romantische relaties te ervaren. Verschillende factoren verklaren deze situatie:

Stabiliteit en vertrouwen

Saturnus is de planeet van stabiliteit en discipline. Omdat zijn retrograde gevolgen heeft voor deze aspecten, zal het einde van deze fase de Stier in staat stellen al zijn zelfvertrouwen en een zekere controle over zijn emoties terug te krijgen. Zo zal hij zijn romantische relaties rustig kunnen benaderen.

Lees ook :   Volgens astrologen behoren de meest ontrouwe mensen tot deze sterrenbeelden

Verhoogde energie

Met het einde van deze retrograde zal Stier een vitaliteit herwinnen die de afgelopen tijd heeft ontbroken. Zijn honger naar liefde en zijn passie zullen opnieuw worden aangewakkerd, en hij zal alles kunnen doen wat nodig is om zijn sentimentele ambities te verwezenlijken.

2. Maagd

Degenen die geboren zijn onder het teken Maagd behoren ook tot degenen die in deze maand november 2023 enorm zullen profiteren van de positieve invloed van Saturnus. De redenen:

Rationaliteit en introspectie

Maagd, bekend om zijn analytische geest, zal ten volle profiteren van de duidelijkheid die het einde van de retrograde van Saturnus met zich meebrengt. Deze terugkeer naar een meer rationele gemoedstoestand zal hem in staat stellen de juiste beslissingen te nemen over zijn liefdesleven en een beter begrip jegens zijn partner te tonen.

Liefde en vriendelijkheid

Gevoelig en altruïstisch, Maagd zal al hun vrijgevigheid en welwillendheid kunnen inzetten, waardoor het hart van hun partner wordt geraakt en de banden die hen verenigen worden versterkt. Door deze Saturnuscyclus te sluiten, zal ze optimistisch aan een nieuwe relationele fase beginnen die vervulling en voldoening brengt.

Lees ook :   Van 11 tot 17 december 2023 profiteren 3 sterrenbeelden van dit jaarlijkse ritueel om geld aan te trekken
4 sterrenbeelden die veel geluk hebben in de liefde in november 2023, dankzij het einde van Saturnus Retrograde
4 sterrenbeelden die veel geluk hebben in de liefde in november 2023, dankzij het einde van Saturnus Retrograde

3. Schorpioen

November is traditioneel een belangrijke maand voor Schorpioen, en dit jaar zal daarop geen uitzondering zijn. Hier leest u hoe het einde van de retrograde van Saturnus uw liefdesleven een boost zal geven:

Passie en intensiteit

Schorpioenen staan ​​bekend om hun hartstochtelijke temperament, en het einde van deze astrale fase zal bijzonder gunstig zijn voor hun liefdesleven. Meer dan ooit zullen ze hun emoties intens beleven en zal hun verhoogde sensualiteit niet nalaten vonken in hun relatie te veroorzaken.

Vernieuwing en transformatie

Geregeerd door Pluto, het teken Schorpioen wordt geassocieerd met de cycli van dood en wedergeboorte. Het einde van de retrograde van Saturnus valt samen met een periode die bevorderlijk is voor vernieuwing en persoonlijke metamorfose voor degenen die onder het teken zijn geboren. Hun sentimentele leven zal dus diep worden beïnvloed en naar nieuwe horizonten worden gebracht.

4. Vissen

Ten slotte zal deze periode van november 2023 ook geweldige romantische kansen voor Vissen met zich meebrengen. Uitleg:

Droom en spiritualiteit

Vissen zijn dromerige en gevoelige wezens, voortdurend op zoek naar harmonie en welzijn. Het einde van de retrograde van Saturnus bevordert deze spirituele ambities enorm, waardoor inwoners van het teken hun intuïtieve aard kunnen aanboren om dieper contact te maken met hun partner.

Lees ook :   Explosie van geldgeluk voor deze sterrenbeelden dankzij de conjunctie van de maan en Saturnus

Verhoogde gevoeligheid

Deze periode zal gunstig zijn voor oprechte en diepgaande uitwisselingen tussen Vissen en hun partner. Hun natuurlijke empathie zal vertienvoudigd worden, waardoor ze bijzonder alert kunnen zijn op de behoeften en verwachtingen van hun geliefde.

Startpagina » Blog » 4 sterrenbeelden die veel geluk hebben in de liefde in november 2023, dankzij het einde van Saturnus Retrograde