4 juni gezellig samen zijn

Beste leden,

Tijd voor een gezellig samen zijn met de mogelijkheid voor een hapje en drankje op zaterdag 4 juni vanaf 19.00 uur

Jaren zijn jullie van ons gewend dat wij een BBQ organiseren echter dit jaar willen we geen BBQ maar een broodjespan waar je bijvoorbeeld wraps gevuld met roerbakgroente en/of kip, broodje hamburger, kebab, Mexicaanse kip kunt krijgen met uiteraard een aantal gezonde salades. Daarnaast willen we 2 soorten pasta’s laten serveren. Dit alles wordt verzorgd door Fiesta grill uit Ospel-Nederweert.

Wij als bestuur, TC en Paviljoencommissie nodigen jullie uit om samen met je partner, kinderen op zaterdagavond 4 juni, vanaf de klok van 19.00 uur, een hapje, drankje en een gezellig samenzijn te hebben.

Voor het eten vragen wij een bijdrage van € 11,- per persoon, kinderen betalen € 5,- per kind. Later aansluiten is geen enkel probleem daar de pan de hele avond in ons bezit blijft.

Wij, Jan Bussem, Wil Geraedts of Carla van der Emde horen graag voor zondag 29 mei welke mensen hier gezellig aan mee willen doen.

Wij, bestuur, TC en paviljoencommissie hopen op een grote opkomst zodat we er een gezellige avond van kunnen maken. Tevens zal de TC de eventuele kampioenen van de competitie in het zonnetje zetten.

Tot de 4e

Jan Bussem
Wil Geraedts
Carla van der Emde