Training

Training TML

 TML Logo

Tennis Management Limburg. Website: www.tm-limburg.nl/

Vragen over training; Mail naar: tcboshoven.trainingen@gmail.com

 

Je kunt nu inschrijven voor de voorjaarstraining. Inschrijven graag  vóór 9 april 2019 via deze link: Training TCB.

De inschrijvingen zijn geopend voor de tennistrainingen voor dit voorjaar.

Doordat we omschakelen naar een kalenderjaar planning, is er een eenmalige verkorte trainingscyclus. Dat wil zeggen dat komende cyclus 9 trainingen zal bevatten.

Vanaf 2019 zullen trainingscycli van Maart – Juni en September – December lopen.

Jullie kunnen vanaf heden via de link: Training TCB je inschrijving doen tot en met 8 april aanstaande.

Vanaf 15 april zullen de voorjaarstrainingen gaan starten.

 

Om tennisles te kunnen volgen dien je lid te zijn of worden van TC Boshoven en de contributie (zie ledeninfo) betaald hebben.

Bal & slagvaardigheidslessen junioren

Inschrijfformulier B&S: Klik hier

Tennisvereniging Boshoven wil kinderen in de leeftijd 6 t/m 9 jaar (groep 3 t/m 5) graag de kans geven om kennis te maken met de tennissport. Hiervoor worden door gecertificeerde trainers van TML ca. 15 kennismakingslessen tennis gegeven. De lessen bestaan in het begin  vooral uit bal en slagvaardigheidsoefening. Gaandeweg komt het racket er steeds meer aan te pas en wordt er miniveld tennis gespeeld (stage Rood). Aan het einde van de lessen  kunnen de kinderen zich opgeven voor vervolglessen om het spel verder onder de knie te krijgen. De lessen duren ca. 60 minuten en vinden wekelijks plaats op maandag, woensdag of vrijdag tussen grofweg 15:30 en 18:00 uur in de periode april t/m september. Een eigen racket is voor de B&S lessen niet benodigd. Door in te schrijven ontvangt uw kind het lidmaatschap voor 2018 van TC Boshoven. De jaarcontributie bedraagt € 75,=. In de contributie is eenmalig het volgen van de bal en slagvaardigheidstrainingen begrepen. Daarnaast geeft TC Boshoven nog een clubkorting in het kader van tennisstimulering. De kosten voor het 1e jaar lidmaatschap en de ca. 15 lessen bedragen derhalve totaal  € 57,50  Je dient je wel eerst aan te melden als lid van TC Boshoven.

Indien  uw kind na het volgen van de kennismakingslessen besluit te stoppen dient u het voor 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar: jeugd@tcboshoven.nl

Contactpersonen:

 Bianca Burhenne         Yannick Quaedvlieg

Bianca TML Yannick TML             

 

 

 

 

Trainers:

  • Ruud Pleunis
  • Yannick Quaedvlieg
  • Pierre Sauren